UPDATE 2/4Tuning Festival: Cai putere, masini tunate si Miss-uri

Apropo.ro / 20.10.2008, 14:00
Pasionatii de bolizi cu multi cai putere au avut ocazia in acest week-end sa vada sute de masini tunate, la Romexpo!

Update 2: Pasionatii de bolizi cu multi cai putere au avut ocazia in acest weekend sa vada sute de masini tunate, concursuri de drifting, fete frumoase si sa discute cu expertii in domeniul tuning-ului auto. Expozitia 4tuning Festival a strans in acelasi loc masini special preparate pentru curse de la 50 de firme exponante.

Spectacolul a fost unic in Romania deoarece la acelasi eveniment vizitatorii s-au delectat cu demonstratii de drifting, au putut vedea masini special tunate, unele adevarate opere de arta pe patru roti. Monstrii motorizati si-au ambalat motoarele la maxim intr-o adevarata demonstratie a cailor putere. Cei avizati in fenomenului tuning-ului au putut cumpara accesorii auto de la firme de prima linie din acest domeniu, car-audio precum si o intreaga gama de consumabile pentru masinile lor.

 

 

Festivalul a fost o ocazie buna si pentru cluburile de tuning sa-si expuna cele mai noi creatii, spre deliciul celor prezenti, dar a fost si o oportunitate buna pentru afaceri, avand in vedere ca acest sector devine din in ce mai apreciat de soferii romani.

 

 

Vezi aici imagini in exclusivitate de la eveniment! 

 

Stirea initiala: Primul Festival de Tuning, Drift & Sound din Romania are loc intre 18 si 19 octombrie, la Romexpo.

Festivalul de Tuning este un concept de mix intre expozitie, demonstratii si competitii de profil.

La eveniment vor participa piloti de drift din campionatul King of Europe, considerata cea mai importanta competitie de acest gen la nivel european. Alaturi de pilotii straini vor participa si piloti consacrati romani care au pregatit atractii auto, si nu numai, in premiera pentru public.

In cadrul 4tuningFestival vor participa cca 120 de masini tunate, 50 de firme expozante, de asemenea sunt pregatite workshop-uri de aerografie si competitii spectaculoase. Vor avea loc competitii de jocuri auto, virtual tuning 2D si 3D. Se va organiza si un concurs de MISS. 

 

 

miss

4tuningFestival Bucuresti este o demonstratie a primei etape oficiale de drift din Romania, care marcheaza si intrarea Romaniei in circuitul KOE Drift Series.

masina

In cele doua zile de 4tuningFestival, Asociatia Romana de Tuning Auto (A.R.T.A.) are pregatit pentru public competitiile:

-Campionatul National de Tuning;

-Campionatul National de Drfit;

-Campionatul National de Car – Audio.

Concursurile pregatite au pregatite premii in valoare de peste 6.000 de euro.

4TuningFestival se desfasoara in cadrul Romexpo (intrarile A si B) Bucuresti, in zilele de sambata si duminica (18 si 19 octombrie). Portile sunt deschise intre orele 10.00 si 20.00, iar pretul unui bilet de intrare este de 15 lei.

logo 4tuning