UPDATE 2: Au revoir, monsieur Lacatus !

Apropo.ro / 22.10.2008, 12:08
UPDATE 2: Au revoir, monsieur Lacatus !
Lacatus a decis sa demisioneze de la conducerea Stelei, din cauza acuzatiilor care i-au fost aduse de Gigi Becali.

UPDATE 2: Gigi Becali a declarat ca Dorinel Munteanu este in proportie de 80 la suta noul tehnician al Stelei.

El a mai precizat ca viitorul antrenor va fi cu siguranta roman, varianta Oleg Protasov fiind exclusa.

"Discut cu doi antrenori. Antrenorul va fi roman, in niciun caz Protasov. Cu Dorinel Munteanu am vorbit in mare, n-am negociat nimic. M-am interesat daca poate pleca, a zis sa vada ce poate face, ca trebuie sa plateasca ce a primit pana acum. Dorinel Munteanu are 80 la suta sanse sa ajunga la Steaua. Nu e o problema sa-i plateasc acolo ce a luat la U Cluj, 30.000-40.000. Joi, la 11.00-12.00, veti afla numele noului antrenor, sigur nu e nici Andone, nici Dan Petrescu", a spus Becali la Realitatea TV.

UPDATE: Gigi Becali a confirmat faptul ca Steaua a ramas fara tehnician, dupa ce Marius Lacatus a anuntat ca demisioneaza de la conducerea ros-albastrilor.

"Mi-a spus Lacatus ca nu mai continua, ca demisioneaza si asta e. Ma bucur ca ne despartim prieteni, nu cu tam-tam ca in alte cazuri. Mi-a spus ca se sacrifica el pentru binele echipei, ca ar fi fost presiune in continuare pe toata lumea si ca asta ar fi cea mai buna solutie. M-am si consultat cu el pe cine sa iau antrenor, vom vedea zilele urmatoare. Voi contacta 2-3 antrenori si il voi alege pe cel mai bun. Ramanem prieteni in continuare. Nu stiu cine va fi antrenor. Avem superechipa, numai atac ne mai trebuie", a spus Becali.

Marius Lacatus

Stire initiala:

Lacatus a decis sa demisioneze de la conducerea Stelei, din cauza acuzatiilor pe care i le-a adus patronul Gigi Becali imediat dupa finalul meciului cu Lyon, pierdut cu 5-3.

"M-au afectat acuzele domnului Becali si intentionez sa imi dau demisia, dar inainte vreau sa am o discutie cu dumnealui in aceasta dupa-amiaza", a spus Lacatus pentru newsin.

Gigi Becali a declarat ca nu stie nimic despre o eventuala demisie a lui Marius Lacatus.

"Nu am vorbit deloc cu Lacatus dupa partida. Nu stiu nimic despre nicio demisie a lui.", a spus Becali pentru Prosport.

In locul "Fiarei" va fi reinstalat Masimo Pedrazzini, care in ultimul timp a devenit mantaua de vreme rea pentru cei din Ghencea, acesta fiind la al doilea mandat pe banca Stelei.

Spune aici ce antrenor vrei sa vina la Steaua in locul lui Lacatus?

Foto: Prosport.ro