UPDATE 2: Mihaela Radulescu: „Da, am o relatie cu Dani!”

Apropo.ro / 15.10.2008, 15:40
Mihaela Radulescu a confirmat, intr-un interviu acordat in exclusivitate ziarului ring, relatia sa cu vedeta TV Dani Otil.

Update 2: Reporterii ziarului ring au prezentat, astazi, inregistarea video cu interviul exclusiv acordat de Mihaela Radulescu in legatura cu relatia pe care o are cu vedeta TV Dani Otil.

Filmul, difuzat intr-o emisiune de la Antena 1, vine sa confirme inca o data "bomba zilei" de astazi, in care relatia Mihaelei cu Dani a devenit oficiala, la putin timp dupa divortul ei de Elan Schwartzenberg!

Update: Contine o GALERIE FOTO cu Mihaela Radulescu si lista barbatilor din viata ei!

Stirea initiala: Nu exista ziar, revista, radio sau post de televiziune care sa n-o fi cuplat pe Mihaela Radulescu cu colegul ei, Dani Otil.

Daca pana acum era doar o banuiala, unii credeau, altii mai putin, ei bine Mihaela a confirmat: "Am dormit la Dani, am o relatie cu el!".

Surprinsa de paparazzi cotidianului ring dupa o noapte petrecuta in garsoniera lui Dani Otil, Mihaela Radulescu a recunoscut in premiera ca are o relatie cu acesta. Diva le-a povestit cu lux de amanunte reporterilor ring cum s-a indragostit de Dani si cum isi traieste povestea.

Aceasta a tinut sa precizeze ca Dani nu este motivul divortului ei si ca nu isi foloseste iubitul pe post de "pansament": "O iubire nu trebuie sa fie «pansament» pentru altele. E o prostie sa crezi ca o iubire umple un gol sau vindeca. Ea trebuie sa vina acolo, intr-un loc curat, pentru ca vine, nu pentru ca trebuie sa repari ceva", a declarat Mihaela.

Intrebata despre ce crede ea de parerea celor din jur, Mihaela a spus: " Nu ma intereseaza ce parere au altii despre relatia mea cu Dani si nici cum se vede din afara".

Si de ce i-ar pasa, atata timp cat poveste o face fericita?

Fiecare este liber sa traiasca cum ii place, pentru ca, indiferent, ce-ai face de vorbit se va vorbi mereu!

Lista barbatilor din viata ei: Pana la Dani, Mihaela a trecut prin trei casnicii cu: Bogdan Radulescu, Stefan Banica Jr. si pana acum cateva zile cu Elan Schwartzenberg, avand o relatie, la un moment dat, cu Dan Chisu.

Tu cum comentezi aceasta relatie? E un soc pentru tine, esti de acord cu ea?

Dani Otil

Sursa Foto: youmago.ro

 

Mihaela Radulescu

Tu cum comentezi aceasta relatie? E un soc pentru tine, esti de acord cu ea?

Bancul topless

CITESTE BIOGRAFIA MIHAELEI RADULESCU PE SHOWBIZ.RO!

 

Â