UPDATE 3: Iron Maiden la Bucuresti!

De: Dragos Tanase / 06.03.2008, 11:00
UPDATE 3: Iron Maiden la Bucuresti!
Concertul trupei Iron Maiden va fi deschis de doua recitaluri sustinute de trupa autohtona Trooper si de Lauren Harris, fiica lui Steve Harris.

Concertul legendarei trupe Iron Maiden, care va avea loc pe 4 august, pe stadionul Cotroceni din Bucuresti, va fi deschis de doua recitaluri, sustinute de trupa autohtona Trooper si de Lauren Harris, fiica lui Steve Harris, informeaza organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment.

Lauren Harris si-a inceput cariera la doar 21 ani, in anul 2005, dupa ce a fost remarcata de catre faimosul producator britanic Russ Ballard, acesta neavand nici cea mai mica idee ca Lauren este fiica lui Steve Harris.

Formatia Trooper a fost infiintata in 1995 si, in prezent, ii are in componenta pe Alin Dinca ("Coiotu", voce), Aurelian Dinca ("Balaurul", chitara), Laurentiu Popa (chitara), Ionut Radulescu ("Oscar", chitara bas) si Ionut Covalcioc ("John", baterie).

Biletele pentru concertul Iron Maiden se vand… ca painea calda !

Dupa ce biletele pentru zona din fata scenei (Gazon A) s-au epuizat in mai putin de doua luni de la punerea in vanzare, concertul Iron Maiden inregistreaza un nou record pentru Romania: biletele VIP sunt SOLD OUT!

Organizat de Emag!c Entertainment, concertul Iron Maiden va avea loc pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti, in data de 4 august.

In urma numeroaselor cereri primite in ultimele zile, va fi pus in vanzare un numar de 500 noi bilete VIP, in Sectorul D al Tribunei 1. Acestea vor fi disponibile incepand de joi, 6 martie, in magazinele Diverta si online, pe www.myticket.ro.

Sectorul C al Tribunei 2 este si el sold-out, insa biletele in aceasta zona nu vor fi suplimentate.

Biletele pentru concertul Iron Maiden costa 50, 75, 130, 180, respectiv 240 de lei, in functie de pozitia fata de scena, si pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta.

Biletele pentru categoria "gazon A" la concertul Iron Maiden – sold out

Biletele pentru locurile situate in fata scenei (gazon A), la concertul pe care trupa Iron Maiden il va sustine, pe 4 august, pe stadionul Cotroceni din Bucuresti, s-au epuizat, informeaza organizatorii concertului, Emag!c Entertainment.

In prezent, mai sunt diponibile bilete doar la celelalte categorii de preturi: 50, 75, 130, 180 sau 240 de lei. Acestea pot fi achizitionate de pe site-ul www.myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta.

Legendara trupa rock Iron Maiden va canta la Bucuresti, pe Stadionul Cotroceni (Progresul), in data de 4 august 2008, de la ora 19:00, confirma organizatorul Emag!c Entertainment.

In februarie 2008, Iron Maiden va lansa un dublu DVD, “Live After Death”, ce cuprinde imagini filmate in martie 1985 in timpul celor 4 concerte sold-out sustinute in Long Beach Arena din Los Angeles, in cadrul turneului Powerslave.

Concomitent cu lansarea DVD-ului, Iron Maiden va demara un nou turneu mondial, “Somewhere Back in Time”, care va cuprinde si Romania, pe 4 august 2008.

Turneul va oferi fanilor Iron Maiden sansa de a vedea cel mai elaborat si spectaculos show al trupei, ce se va concentra asupra albumelor lansate in anii ‘80 si va beneficia de legendara scena egipteana din Powerslave Tour.

Una dintre trupele de top ale heavy metal-ului, Iron Maiden a lansat de-a lungul carierei nu mai putin de 14 albume, vandute in aproximativ 70 de milioane de exemplare! Hituri precum “The Trooper”, “Flight of Icarus”, “Where Eagles Dare”, “To Tame A Land”, “Wasted Years”, “Bring Your Daughter… to the Slaughter”, “Afraid to Shoot Strangers”, “Wasting Love” au transformat Iron Maiden intr-una dintre cele mai longevive si influente trupe de heavy metal din intreaga lume.

In anul 2006, Iron Maiden a lansat albumul “A Matter of Life and Death”, material ce a atins primele pozitii in topurile din 40 tari. Albumul a fost promovat de turneul “A Matter Of Life and Death World Tour”, turneu care a cuprins 28 de concerte in Europa, toate sold-out!

“Am mai spus de nenumarate ori, este o senzatie minunata sa canti in locuri noi. Desi am mai vizitat Bucurestiul in octombrie 1995, pe 4 august anul viitor va fi prima data cand fanii nostri din Romania vor avea ocazia sa-l vada pe Bruce interpretand live melodii clasice Iron Maiden. Asa ca, practic, pentru noi va fi ca si cum am canta aici pentru prima oara si sunt convins ca si fanii nostri vor fi la fel de incantati ca noi! Mi se pare formidabil sa poti folosi profilul DVD-ului Life After Death pentru a pune in scena un show ca in anii ’80. Va fi incredibil de distractiv, iar abordarea diferita a melodiilor pe care le cantam in fiecare turneu va mentine spectacolul mereu fresh si interesant, atat pentru formatie cat si pentru fanii ei. Cred ca Powerslave a fost un show incredibil cu acea tema egipteana si abia astept sa vad toate astea din nou!”, spune Steve Harris, membru fondator Iron Maiden.

Pentru a oferi fanilor din Romania sansa de a fi cat mai aproape de membrii trupei, fan clubul Iron Maiden organizeaza un concurs, pe site-ul oficial al trupei, in urma caruia vor fi alesi 60 de castigatori. Acestia, insotiti de cate un prieten, vor putea intra primii in incinta stadionului si vor acces chiar in fata scenei, la doar cativa pasi distanta de idolii lor.

Pentru concertul de pe Stadionul Progresul exista cinci categorii de bilete, avand preturile de 50, 75, 130, 180 si 240 lei. Biletele au fost puse in vanzare pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

Acelasi organizator ii va aduce la Bucuresti pe Lenny Kravitz (pe 26 iulie 2008) si Kylie Minogue (17 mai 2008).