UPDATE 5: „Pavarotti din Banat” e „vedeta din Spania”

De: Dragos Tanase / 28.02.2008, 10:30
Costel Busuioc se afla foarte aproape de castigarea concursului "Hijos de Babel", obtinand nota 8 de la juriu, in penultima etapa a competitiei.

Costel Busuioc se afla foarte aproape de castigarea concursului "Hijos de Babel", dupa ce aseara, in cea de-a saptea si penultima etapa a competitiei organizate de televiziunea publica spaniola a reusit sa se claseze pe prima pozitie, ca si pana acum, obtinand, insa, nota 8 de la juriu.

"Pavarotti din Banat" s-a clasat, dupa etapa de miercuri noaptea, pe prima pozitie a clasamentului, cu 26 de puncte, interpretand piesa "La donna e mobile", potrivit site-ului loshijosdebabel.blogspot.com.

In celelalte sase gale ale competitiei, Costel Busuioc a cantat "Nessum dorma", "Carusso", "Granada", "Con te partiro", "O sole mio" si "Ave Maria". (Cititi mai multe pe Mediafax.ro)

Costel Busuioc a castigat si cea de-a sasea runda a concursului "Hijos de Babel", ieri seara, organizata de televiziunea publica spaniola, obtinand nota 9 de la juriu.

Potrivit site-ului loshijosdebabel.blogspot.com, Costel s-a clasat, dupa etapa de miercuri noaptea, pe prima pozitie a clasamentului, interpretand piesa "Ave Maria". (Cititi mai multe pe Mediafax.ro)

Romanul Costel Busuioc i-a cucerit pe spanioli si la a cincea runda a concursului "Hijos de Babel", organizat de televiziunea publica spaniola.

"Pavarotti din Banat" a urcat pe scena, a cantat "O sole mio" si a plecat cu nota maxima din partea juriului: 9!

Potrivit site-ului loshijosdebabel.blogspot.com, Costel s-a clasat pe prima pozitie a clasamentului dupa etapa din 20 februarie.

Costel e "Pavarotti din Banat"

Costel Busuioc, romanul care lucreaza de doi ani in Spania, ca zidar, dar care si-a descoperit talentele de tenor, fiind supranumit "Pavarotti din Banat", a trecut, miercuri seara (13 februarie), si de cea de-a patra etapa a concursului de interpretare "Hijos de Babel", obtinand, din partea juriului, noua puncte.

Datorita notei obtinute, Costel Busuioc se afla, inca o data, in fruntea clasamentului celebrului concurs organizat de televiziunea publica spaniola, potrivit blogului emisiunii, loshijosdebabel.blogspot.com.

Bursa din Romania

Ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, intentioneaza sa-i ofere lui Costel Busuioc – romanul din Spania, care si-a descoperit talente de tenor – o bursa pentru studii de canto si teoria muzicii la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.

Pentru ca a observat talentul romanului, ministrul Iorgulescu vrea sa-l ajute sa se perfectioneze in domeniu.

Este vedeta in Spania

Costel Busuioc, un roman care lucreaza de doi ani in Spania, ca zidar, dar care si-a descoperit talentele de tenor, se afla in fruntea clasamentului emisiunii-concurs de muzica "Los Hijos de Babel", difuzata de postul de televiziune public spaniol, RTVE, se arata pe site-ul acesteia.

Dupa cea de-a treia runda a concursului, Costel se afla in fruntea clasamentului, cu un total de 27 de puncte, devansandu-i pe ceilalti noua concurenti ai sai. Urmatoarea runda a concursului are loc miercuri, 13 februarie.

Busuioc a pazit oi, a spalat vagoane si a fost maseur

Costel Busuioc, supranumit "Pavarotti din Banat", din localitatea Ghilad, judetul Timis, a pazit oi, in tinerete, apoi a spalat vagoane in Gara de Nord din Timisoara si a lucrat ca maseur la un azil.

Costel Busuioc se pregateste pentru urmatoarea runda a concursului de interpretare la care participa in Spania, "Los Hijos de Babel", dupa ce a castigat detasat a treia etapa, datorita voturilor fanilor.

Voteaza-l si tu pe Costel la http://babel.rtve.es si spune-ne care este parerea ta despre succesele romanesti peste hotare!