Update: A murit actorul Heath Ledger!

De: Dragos Tanase / 23.01.2008, 07:46
Update: A murit actorul Heath Ledger!
Actorul australian Heath Ledger, in varsta de 28 de ani, a fost gasit mort, pe 22 ianuarie, in apartamentul lui din New York.

Actorul australian Heath Ledger, in varsta de 28 de ani, a fost gasit mort marti, 22 ianuarie, in apartamentul lui din Manhattan (New York), informeaza AFP, care citeaza politia.

Deocamdata se presupune ca ar fi decedat in urma unei supradoze de droguri, dar o ancheta este in curs pentru a depista cauzele decesului.

Heath Ledger a jucat rolul cowboy-ului Ennis Del Mar in filmul "Brokeback Mountain", regizat de Ang Lee. Pelicula a fost distinsa cu trei premii Oscar in 2005, pentru regie, scenariu, muzica si nominalizat la alte cinci categorii.

El a mai jucat in filme precum "Batman" sau "Casanova", iar in ultimul sau film, "I’m not there", l-a intruchipat pe Bob Dylan. Actorul a avut o relatie de trei ani cu actrita Michelle Williams, de care se despartise recent, si aveau o fetita in varsta de 2 ani (Matilda).

Nascut in Perth, Australia, pe 4 aprilie 1979, Heath Ledger a parasit orasul Sydney pentru a pleca la Hollywood la varsta de 19 ani. El a fost remarcat de Mel Gibson, care spunea ca actorul australian poseda "acel factor necunoscut" "care ilumineaza ecranul".

Mel Gibson, Nicole Kidman si John Travolta si-au exprimat deja regretul fata de neasteptatul deces al colegului lor de breasla Heath Ledger.

Tatal actorului, Kim Ledger, a vorbit despre "o moarte accidentala" intr-o declaratie acordata presei adunate in fata casei familiei actorului din Perth, Australia.