UPDATE: Aboneaza-te la relaxare ! Castiga 3 abonamente la piscina Daimon Sport Club !

Apropo.ro / 06.06.2008, 15:26
Esti pregatit pentru sezonul estival, dar nu ai timp sa pleci in concediu? Acum ai ocazia sa scapi de stres si de caldura.

CONCURSUL S-A INCHEIAT:

Castigatorii celor 3 abonamente la piscina Daimon Sport Club sunt:

1. Nita Cristina


2. Niculescu Horia Alexandru


3. Gheorghiu Delia Ioana

Acestia au fost extrasi prin tragere la sorti in data de 19.06.08 si vor fi contactati in 48 de ore de catre echipa Apropo.ro.

Multumim tuturor participantilor si va asteptam cu noi concursuri inedite.

 

Esti pregatit pentru sezonul estival, dar nu ai timp sa pleci in concediu? Acum ai ocazia sa scapi de stres si de caldura chiar dupa orele de munca.

Daimon Sport Club, club privat de sport si agreement, iti ofera sansa sa evadezi din jungla citadina si sa te regasesti intr-o oaza de relaxare si distractie. Raspunde corect la intrebarea din concurs si poti castiga 3 abonamente la piscina la cel mai select club din Sectorul 4. Abonamentul iti va asigura 10 intrari la piscina.

Situat in Parcul Tineretului, vis-a-vis de Sala Polivalenta, Daimon Sport Club isi asteapta membrii intr-o atmosfera selecta, cu personal calificat si cu dotari de ultima ora.

Daca esti o fire mai sportiva, careia ii place miscarea si competitia, Daimon Sport Club te invita sa participi activ la o reforma a sportului. Dotat cu terenuri de tenis si de minifotbal, cu sala de fitness si cu o piscina uriasa (25 m lungime si 12,5 m latime), clubul iti pune la dispozitie cei mai buni antrenori, sportivi de performanta, pentru a deprinde meserie. Clubul organizeaza cursuri de tenis si de inot, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Daca te simti obosit si stresat, relaxarea e cuvantul de ordine pe care-l regasesti la Daimon Sport Club in salile de masaj, la sauna uscata sau la piscina. In plus, terasa clubului sau restaurantul cu specific italian, Tratoria Diamon, te asteapta sa ii savurezi produsele.

Daca esti in cautare de distractie si lume buna, serile ti le poti petrece tot la club, iar in weekend ai parte de o atmosfera mai exotica in cadrul petrecerile organizate la piscina.

Pentru ca pe 6 iunie Daimon Sport Club sarbatoreste 5 ani de la infiintare, iti face cadou 3 abonamente la singura piscina din sectorul 4.

Raspunde corect in pagina urmatoare la intrebarea “Cat de mare este piscina de la Daimon Sport Club ?” pana pe 18 iunie si poti fi unul dintre castigatori.

Afla mai multe de pe Daimonsportclub.ro.

Diamon Sport Club Diamon Sport Club Diamon Sport Club