Update: Apropo, va trimitem la Paris!

De: Manuela Stoicescu / 07.02.2008, 17:13
Update: Apropo, va trimitem la Paris!
Nu te trimitem in cafenele, nu iti dam bilete la film si nici nu te punem sa te saruti pana lesini. Noi iti daruim un week-end de vis...

Intra pe Casatorii Online, afla ce trebuie sa faci ca sa castigi o excursie in doi la Paris, de Valentine’s Day!

Odata ajunsi acolo, gustati croissante, mancati cea mai buna inghetata, dati o tura prin cele mai extravagante muzee, colindati magazinele si explorati cele mai hot cluburi din capitala Frantei.

“O ador”

“Il iubesc”

“Ador diminetile cand o descopar ghemuita langa mine”

“Iubesc serile in care mergem ore in sir tinandu-ne de mana”

“As vrea sa ne plimbam pe malul Senei”

“Cat as vrea sa mergem la Paris…”

“Cat as vrea sa mergem la Paris…”

Va iubiti cum n-a mai vazut omenirea pana acum. Ramaneti privindu-va unul pe celalalt pana cand toti din jurul vostru decid pur si simplu sa va lase in pace. V-ati incalzit unul pe altul si v-ati colorat zilele si iata-ne acum, in ultima luna a iernii, in preajma sarbatorii voastre. O sarbatoare care va celebreaza povestea si emotiile. Ce decor mai frumos va puteti inchipui pentru a va aniversa iubirea decat Parisul? Capitala dragostei, orasul in care rasuna mereu romante e de-acum, la cativa pasi distanta.

Malurile Senei va asteapta cuminti, pasii. Turnul Eiffel pozeaza mandru in fata voastra. Arcul de Triumf va intampina solemn iar Champs Elysees se dezvaluie ca o alee fermecata doar pentru voi. Palate, gradini, turnuri, parcuri, statui si catedrale stralucesc ca intr-un basm doar pentru voi doi.

Nu va lasati intimidati de inaltimile Parisului. Suntem aici pentru si ca sa va dam idei si sugestii, in cazul in care decideti sa va ridicati din pat si sa porniti la pas prin oras. Mai intai, echipati-va cu un dictionar si o harta pentru diminetile cand veti dori sa luati un mic dejun tipic frantuzesc si sa va delectati cu delicioasele croissante cu unt la Laduree, pe Rue Royal, nr. 16. Dupa aceea indreptati-va catre Berthillon pentru cea mai buna inghetata din intreg orasul, a carei faima s-a dus inca din 1954 multumita ingredientelor complet naturale si o multime de arome (inclusiv cel putin 5 feluri de ciocolata).

Apoi, pentru un strop de inspiratie, o alta recomandare o reprezinta celebrul muzeu erotic al Parisului, care detine o colectie de peste 5000 de piese, situat pe Bd. de Clichy, nr. 72. Daca insa aveti gusturi ceva mai "moderne", dati o fuga la supermarket-ul sexy imediat langa muzeu, pentru a va intoarce acasa cu propria voastra colectie de "obiecte ale iubirii".

Si pentru ca orice femeie care ajunge in Paris este "obligata" sa dea turul celor mai luxoase magazine pe care le are orasul, recomandam si o tura pe la magazinul Louis Vuitton, pe Champs Elysees nr. 101. De-acord, s-ar putea ca o pereche de cizme sau o geanta sa depaseasca bugetul vacantei insa chiar magazinul in sine e o atractie turistica. Spatiul este despartit de pereti de sticla impodobiti cu insemnele marcii iar intre interiorul e proiectat in forma unei spirale impresionante. Exista insa si Charvet, situat pe Place Vendome 28, unde gasiti tricouri pentru toate gusturile, marimile si preferintele in privinta materialelor. Fondat in 1838, magazinul ofera tricouri in 400 de nuante de alb si 200 de tonuri de albastru iar calitatea este la superlativ.

Dupa atatea cumparaturi si eventual o cina romantica pe Champs Elysee, profitati din plin de viata de noapte a uneia dintre cele mai celebre metropole. Aveti de ales dintre o multime de cluburi "fierbinti": "Le Paris Paris" (Avenue de l`Opera 5), decorat cu catifea rosie si atmosfera post punk, "Le Baron" (Avenue Marceau 6) – cel mai "hot" club al momentului, asa ca fiti gata sa dati peste celebritatile zarite pana acum numai la TV sau Gli Angeli (Chemin Vert 5), garnisit cu cei mai buni DJ, mancare excelenta si cocktailuri ca la carte.

Apropo.ro va indeplineste cel mai frumos vis, in cea mai frumoasa zi. Totul este deja gandit, planuit si asigurat pentru ca tu si perechea ta sa petreceti cele mai fierbinti si minunate clipe.