Update: Azi s-a lansat varianta restilizata a Loganului

Apropo.ro / 01.07.2008, 09:31
Update: Azi s-a lansat varianta restilizata a Loganului
Dacia a lansat azi varianta restilizata a Logan Sedan, pentru a creste vanzarile modelului si pentru a-l aduce la noua linie de design.

Dacia lanseaza azi varianta restilizata a Logan Sedan, pentru a creste vanzarile modelului si pentru a-l aduce la noua linie de design a producatorului, prezenta la Sandero.

"Logan a dovedit ca este o masina fiabila, insa, ca pentru oricare alt model care nu sufera nicio modificare substantiala timp de mai multi ani, o varianta restilizata este necesara", declara la sfarsitul lunii aprilie,  directorul comercial al Dacia. El nu a precizat daca vor exista diferenta de pret fata de actualul model. 

Logan MCV restilizat va fi lansat in 2009, potrivit unor surse apropiate Dacia.

Citeste mai multe despre lansarea modelului restilizat al Logan Sedan, la Mediafax.

 

Update: Promotor.ro iti prezinta ce s-a schimbat din punct de vedere tehnic. Tot aici poti vedea si o impresionanta galerie foto a noii versiuni Logan.

 

Citeste si:

Sandero, in finala

Sandero, in finala "Masina anului"! O votezi?

Sandero a fost nominalizat printre finalistele competitiei "Masina anului 2009 in Europa", care se va desfasura la sfarsitul lui septembrie, decernarea premiulu…
De la anul vom avea si Logan Sport

De la anul vom avea si Logan Sport

Dacia va lansa anul viitor un Logan Sedan cu motor de 1,6 litri, care dezvolta 133 de cai putere, aceeasi motorizare de pe Renault Twingo Sport, a declarat, aseara, direc…
Romanii asteapta Sandero

Romanii asteapta Sandero

Vanzarile Dacia pe piata locala au inregistrat in luna mai o scadere de aproape 40% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la un volum de 7.740 de autovehicule, …
Logan si-a marit familia

Logan si-a marit familia

Platforma Logan este flexibila si poate suporta si noi modele precum MPV (Multi Purpose Vehicle) sau un Sedan mai mare, decat actualul Logan.

Jocul zilei

Clipul zilei

Pound Ice Walls Politist in dificultate
Sparge peretii de gheata! Cuvinte cheie: politist, monolog,
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza