Update: Basescu ataca presa!

Apropo.ro / 15.03.2008, 11:18
Update: Basescu ataca presa!
Asociatia Jurnalistilor din Romania condamna "atacurile prezindentiale repetate" la adresa presei si ii cere lui Traian Basescu sa prezinte public scuze.

Presedintele Traian Basescu a acuzat, ieri, trusturile de presa de atacuri la adresa sa si a membrilor familiei sale si a avertizat ca, in calitate de sot si tata, va replica la "toate mizeriile" care ii vor viza familia.

Basescu a spus, pe Aeroportul Otopeni, la intoarcerea de la Bruxelles, ca doreste sa faca o declaratie "nu neaparat in calitate de sef al statului, ci in calitatea de membru al unei familii numite Basescu".

Asociatia Jurnalistilor din Romania condamna "atacurile prezindentiale repetate" la adresa presei si ii cere lui Traian Basescu sa prezinte public scuze tuturor jurnalistilor care practica aceasta meserie "in mod onest".

Colegiul Director al AJR cere presedintelui Romaniei sa adreseze personal scuze, in mod public, tuturor jurnalistilor "care nu au comis niciodata o fapta de natura sa atraga oprobiul public la care instiga domnul Traian Basescu".

(Cititi mai multe pe Mediafax.ro)

Cum comentezi "iesirea" presedintelui?