Update: Creamfields Romania 2008, maraton de muzica electro (FOTO)

Apropo.ro / 04.08.2008, 10:48
DJ Vali Barbulescu, DJ David Guetta, Ferry Corsten si Morales au facut spectacol la Creamfields Romania, la Saturn.

Creamfields Romania a reusit sa faca un adevarat show in Saturn. Mixurile celor mai tari Dj au electrizat multimea iubitoare de acordurile electro-dance.

Ce sa iti doresti mai mult decat sa stai pe o plaja, apa marii sa fie alaturi, iar tu inconjurat de prieteni si muzica celor mai tari DJ.

Festivalul a fost unul la care lumea s-a simtit superbine, atmosfera a fost incendiara, iar DJ ne-au dat senzatia de libertate absoluta chiar daca pentru doar 15 ore. Poate la anul ne vedem in acelasi loc…pentru si mai multe ore.

In cadrul Creamfields Romania a avut loc si concursul de Miss Diaspora 2008. Numai fete una si una….

miss diaspora 2008

dj almud

creamfields

Stirea initiala

Creamfields te asteapta pe 2 august incepand cu ora 15.00, la mare in Saturn, pe plaja Adras.

Creamfields este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica electronica si dance, si isi aniverseaza in Romania cei 10 ani de existenta.

Festivalul va dura 15 ore, si se va desfasura simultan pe trei scene alaturate. Vor mixa 28 de DJ dintre care 14 vor fi de talie internationala.

Galerie Foto DJ

Printre cei care vor mixa se afla: David Guetta, Ferry Corsten, Danny Howells, Mauro Picotto, David Morales, Darren Emerson, Marco V, Christopher Lawrence, Markus Schulz, Shlomi Aber, Robbie Rivera, Seb Fontaine, Tall Paul si Brian Cross.

Alaturi de DJ internationali vor mixa unii dintre cei mai buni DJ romani: : Adrian Eftimie, Raoul Russu, Vali Barbulescu, Dan Ene, Emil Lassaria, Dorroo, G.I.C., Almud, Funky, Zero, Proof. De la party nu vor lipsi nici DJ Felipe (Austria), Cory B & Shirfy (Serbia).

Ferry Corsten, unul dintre cei mai importanti DJ care vor participa la festival, va oferi publicului un spectacol special de visuals, el fiind insotit de VJ personal.

Festivalul Creamfields Romania 2008 se anunta a fi cel mai important eveniment de gen din Romania.

Creamfields este cel mai mare festival de muzica dance din lume si reprezinta un maraton al celor mai in voga trupe si DJ ai momentului precum si al celor mai cunoscute hit-uri de gen.

 

 

Prima editie Creamfields a avut loc in Anglia, in 1998, la Winchester, apoi la Liverpool si Daresbury – Cheshire. Din 2001 Creamfields devine un festival de talie mondiala bucurandu-se de un imens succes in Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Spania, Portugalia, Cehia, Polonia, Rusia, Turcia, Mexic, Argentina, Brazilia si Chile.

Dintre numele sonore care au participat in decursul anilor la diverse editii ale festivalului Creamfields enumeram: Pet Shop Boys, Massive Attack, Basement Jaxx, Goldfrap, Underworld, Placebo, Faithless, The Prodigy, Run DMC, Groove Armada, Fatboy Slim, Chemical Brothers, David Guetta, Bob Sinclar, Deep Dish, Tiesto, Paul Oakenfold, Sasha, John Digwed, Armin Van Buuren, James Zabiela, Carl Cox, Paul Van Dyk sau Satoshi Tomiie.

creamfields

Creamfields reprezinta varianta in aer liber a evenimentelor de muzica electronica si dance desfasurate sub marca ”CREAM” (fields of cream) sub culorile careia au loc anual peste 300 de evenimente ce au strans pana anul trecut peste 6.000.000 de participanti din intreaga lume.

Creamfields Marea Britanie a inceput sa ofere lumii clubbing-ului un eveniment outdoor la scara larga ce a devenit cel mai popular ssi recunoscut festival de muzica electronica in aer liber si care atrage anual peste 40.000 spectatori la sfarsitul fiecarei veri. Adunand printre cele mai mari nume de trupe si DJ-i de talie mondiala, Creamfields se bucura de un succes enorm, oferind mai mult de 15 ore de live-act-uri si mix-uri in aer liber . Creamfields a fost si continua sa fie gazda unora dintre cele mai mari brand-uri de club din lume precum: Subliminal Session, Hed Kandi, Chibuku, Pacha, Tidy, Bugged Out!, Global Underground, Passion, Frantic & Nukleuz, Sunday Beast, Goodgreef, Full Cycle, Beatdown, Big Beat Boutique, Trade, Metalheadz, Haçienda sau Southern Fried. De-a lungul anilor o serie de festival-first-uri celebre, precum un turneu de fotbal pe plaja sau piscine si spa-uri au contribuit la crearea legendei Creamfields care se traduce printr-o party-“vibratie unica si hedonistica”.

 

 

 

 

Biletele s-au pus deja in vinzare si se gasesc online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.blt.ro, www.travelpoint.ro si in reteaua Eventim – magazinele Germanos si Carrefour Voiaj, Magazinele Diverta si la casieriile Gradinilor de vara ale Cinema Jupiter si Farul Mangalia. Biletele pot fi procurate la pretul special de 100 de lei pana la data de 1 august inclusiv, urmand ca in ziua festivalului acestea sa se vanda la pretul de 125 RON.

Participantii la festival vor primi un semn distinctiv care le va permite, intre orele 10.00 si 21.00, intrarea libera si iesirea libera in spatiul in care se desfasoara festivalul. "Dupa ora 21.00 numarul celor care vor dori sa intre in spatiul Creamfields sa creasca foarte mult si pentru a evita crearea unor aglomerari in zona portilor de intrare, dupa aceasta ora, accesul nu va mai fi permis decat in baza unui nou bilet", declara Ileana Manolescu, director DMB Music Records.

Ce spun altii despre festivalul Creamfields

"Dupa toti acesti ani, Creamfields devine din ce in ce mai puternic! Creamfields este fara indoiala cel mai mare eveniment dance de pe planeta"The Daily Star

"Cand ne referim la premii acordate festivalurilor, Creamfields are nevoie de o roaba mare pentru a le putea duce"The Notion

"Creamfields este pentru un clubber, fara doar si poate, cel mai mare show de pe planeta"IDance Magazine

"Bun venit in cel mai mare ring de dans. Creamfields Buenos Aires este punctul de referinta al culturii globale dance"The Rolling Stone Magazine

"Creamfields Buenos Aires este cu siguranta evenimentul electronic al anului"D’Mode