UPDATE: Dansul lui Gigi Becali la nunta lui Chivu! (video)

De: Dragos Tanase / 09.07.2008, 12:25
UPDATE: Dansul lui Gigi Becali la nunta lui Chivu! (video)
Colegii de la CanCan.ro au postat un filmulet cu dansul lui Gigi Becali la nunta lui Cristi Chivu, care nu mai are nevoie de niciun comentariu!

Dupa cum stiti deja, capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cristian Chivu, s-a casatorit religios cu Adelina Elisei, duminica, la Palatul Stirbei, nasi fiind Victor si Manuela Becali.

De la petrecerea din Palatul Stirbei, unde au participat aproximativ 500 de invitati, printre care portarul Bogdan Lobont, fundasul Cosmin Contra, fostii fotbalisti Gheorghe Craioveanu, Viorel Moldovan si Gabi Popescu, insotiti de sotii sau prietene, nu putea sa lipseasca patronul Stelei, Gigi Becali.

Acesta s-a simtit atat de bine incat a oferit un spectacol excelent, atunci cand a aratat tututor sitlul de dans… personal.

Colegii de la CanCan.ro au postat un filmulet care nu mai are nevoie de niciun comentariu! Doar priveste-l si uita-te apoi la videoclipul cu Michael Jackson? Vreo asemanare, ceva? Comenteaza aici!

Imagine: Mediafax Foto

UPDATE: Am primit pe Albumul Apropo si varianta mai lunga a filmului cu dansul lui Becali

 

 

 

 

 

 

In alta ordine de idei, "dansul becalian" la diferite evenimente este ceva obisnuit! Iar acesta recidiveaza, ori de cate ori are ocazia. De exemplu, cand era mai tanar, avea cu totul alt stil de "dantuiala" (cu influente grecesti, nu americane ca acum):

 

 

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


 

Citeste si:

Natasha face striptease pentru echipa nationala

Natasha face striptease pentru echipa nationala

Microbistul MTV sustine echipa nationala intr-un mod nonconformist. Cei 11 tricolori vor fi sustinuti de o tanara cu forme apetisante cu o runda de striptease. Pentru ace…

Romania a batut Italia cu 1 - 0, la femei sexy (Galerie Foto)

Romania a batut Italia cu 1 – 0, la femei sexy (Galerie Foto)

Degeaba se lauda altii, de pe alte meleaguri ca au fete frumoase si sexi, dar ca ale noastre nu gasesti niciunde. Rar mai apare cate o tipa care sa te incante, dar ale no…

Mentine-te in forma cu striptease

Mentine-te in forma cu striptease

Daca iti doresti un corp care sa atraga toate privirile, Carmen Electra – fostul star din Baywatch – iti dezvaluie modul ei de a se mentine in forma.

Dans, film si underground in “Dansul dragostei 2”

Dans, film si underground in “Dansul dragostei 2”

In urma succesului inregistrat in 2006 de “Dansul Dragostei”, un film care s-a bucurat de incasari in valoare de aproape 100 de milioane de dolari, a sosit …

Jocul zilei

Clipul zilei

Air Defence 3 Blonda de la DEX – Ep 4 – Abominabil
Opreste avioanele inamice si protejeaza turnul principal. Cuvinte cheie: blonda de la dex video abominabil
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza