Update: Doi romani au fost ucisi in Italia

Apropo.ro / 24.01.2008, 15:00
Update: Doi romani au fost ucisi in Italia
Doi romani, un barbat si o femeie, au fost ucisi cu focuri de arma, in noaptea de miercuri spre joi, in cartierul Santa Rita din Torino.

Doi romani au fost ucisi cu focuri de arma, in noaptea de miercuri spre joi, in cartierul Santa Rita din Torino.

Cei doi au fost identificati ca fiind Gabriela Nicoara, in varsta de 22 de ani, si Valerica Dascalu, in varsta de 37 de ani, informeaza La Stampa in editia electronica.

Romanii au fost transportati la spital, insa nu au mai putut salvati. Barbatul a fost impuscat de sase ori, iar femeia de cinci ori, cu o arma semiautomata.

Cei doi tineri romani ucisi cu focuri de arma, in noaptea de miercuri spre joi, la Torino, posibil intr-o reglare de conturi, urmau sa se casatoreasca in vara acestui an, avand deja programata petrecerea de nunta la un restaurant din Barlad.

Bunica fetei a ramas socata cand a auzit de tragedia care s-a intamplat in Italia, mai ales ca nepoata ei Ramona Nicoara ar fi trebuit sa vina joi la Barlad, dar isi amanase venirea cu doua saptamani.

Ramona Nicoara era plecata in Italia impreuna cu mama si cu cei doi frati inca din anul 2001, iar in prezent lucra intr-un restaurant de acolo.

Anchetatorii au adaugat ca, din informatiile detinute, tanara ar fi practicat prostitutia si fusese expulzata din Italia pentru sedere ilegala, in perioada 2005-2006. Exista suspiciuni ca barbatul ar fi fost proxenetul ei.

Mai multe detalii pe Mediafax.ro