UPDATE: Flacara Olimpica a fost stinsa la Paris

Apropo.ro / 07.04.2008, 15:12
UPDATE: Flacara Olimpica a fost stinsa la Paris
Oficialii de la Paris au stins flacara olimpica din cauza protestelor demonstrantilor protibetani impotriva Chinei si a fost reaprinsa ulterior.

Torta olimpica a fost reaprinsa astazi la Paris, iar stafeta pentru transportarea ei prin capitala Frantei a fost reluata, ajungand in zona Issy-les-Moulineaux.

Flacara a fost stinsa din cauza protestelor  

Oficialii de la Paris au stins astazi flacara olimpica din cauza protestelor demonstrantilor protibetani impotriva Chinei.

Astazi, Flacara Olimpica a ajuns in Franta insa se pare ca organizatorii au luat decizia ca aceasta sa fie stinsa din cauza manifestatiilor pro-Tibet si sa fie transportata intr-un autobuz al fortelor de ordine, informeaza CNN.

Mai multe zeci de manifestanti s-au strans, luni dimineata, in piata Trocadero. Ei au afisat un banner cu lungimea de 15 metri, pe care se putea citi mesajul "Pentru un Tibet liber".

Fortele de ordine au fost desfasurate pe strazile capitalei Frantei, pentru a apara flacara, care a fost purtata de la Turnul Eiffel, pe bulevardul Champs-Elysees, apoi va fi trecuta peste raul Sena pana la un stadion parizian.