UPDATE: Gaddafi a murit!

De: MediafaxFoto / 20.10.2011, 15:17
UPDATE: Gaddafi a murit!
Muammar Gaddafi a murit in urma ranilor suferite in operatiunea care a condus la capturarea sa.

UPDATE: Potrivit unor surse din cadrul Consiliului National de Tranzitie (CNT), Muammar Gaddafi a murit in ambulanta, in drum spre spitalul din Misrata.

Muammar Gaddafi era grav ranit la picioare si respira cu dificultate in momentul capturarii, in orasul Sirt. Potrivit altor surse citate de presa italiana, liderul libian avea si rani la craniu.

STIREA INITIALA: Un comandant al trupelor Consiliului National de Tranzitie a anuntat ca fostul lider libian Muammar Gaddafi a fost capturat la Sirt.

Acesta a anuntat ca fostul lider al tarii este grav ranit la ambele picioare.

Muammar Gaddafi a fost arestat. Este ranit grav, dar inca respira„, declara Mohamed Leith, unul dintre comandantii trupelor Consiliului National de Tranzitie, afirmand ca l-a vazut el insusi pe fostul lider libian.

Televiziunea Libia Libera a afirmat ca Muammar Gaddafi a fost arestat in acelasi timp cu fiul sau, Moutassim, si cu Mansour Daou (seful serviciilor de securitate interna) si Abdallah Senoussi (seful serviciilor de informatii libiene).

Informatia nu a fost confirmata de Consiliul National de Tranzitie.

Pe de alta parte, Express.co.uk a publicat stirea ca Gaddafi a murit in urma ranilor capatate in lupta.

In schimb, site-ul unui post de televiziune pro-Gaddafi a anuntat ca aceasta stire falsa este raspandita de „lacheii” noului regim si ai NATO.