UPDATE: George Clooney ne ia „o piatra de pe inima” si se insoara!

Apropo.ro / 11.03.2008, 12:05
UPDATE: George Clooney ne ia
George Clooney a dezmintit stirea potrivit careia s-ar fi logodit cu iubita sa, Sarah Larson, care a fost publicata in revista Marie Claire.

George Clooney dezminte ca s-ar casatori

Actorul american George Clooney a dezmintit stirea potrivit careia s-ar fi logodit cu iubita sa, Sarah Larson, care a fost publicata luni, in editia britanica a revistei Marie Claire.

Actorul a indicat ca, desi relatia sa cu Larson este una serioasa, nu are in vedere o casatorie, informeaza people.com.

"Informatiile nu sunt adevarate", a indicat Clooney, prin intermediul purtatorului sau de cuvant, Stan Rosenfield. (Cititi mai multe pe Mediafax.ro)

Zvonurile indicau o nunta iminenta

Actorul american George Clooney, recompensat cu un premiu Oscar, un celibatar convins, s-a logodit cu iubita sa, Sarah Larson, cu care are o relatie din vara anului 2007.

Cei doi s-au cunoscut in vara anului 2007, pe cand Sarah lucra ca barmanita la Palm Casino Hotel din Las Vegas..

Potrivit unor surse din Laglio, Italia, oraselul in care locuieste Clooney, cei doi s-au logodit, insa nu se stie cand va avea loc evenimentul cel mare. (Cititi mai multe pe Mediafax.ro)

Clooney si-a inselat deja logodnica

Bucuros nevoie mare de premiul Oscar obtinut anul acesta, Daniel Day Lewis a sarbatorit imbratisandu-l si sarutandu-l cu foc pe colegul de bransa, George Clooney. Actorul in varsta de 50 de ani si-a uimit colegii cu gestul sau, justificandu-l totusi spunand ca a vrut sa-si arate recunostinta fata de sprijinul constant acordat de Clooney.

"George a fost dintotdeauna acolo pentru mine. Este de asemenea un tip extrem de generos. Trebuia sa sarut pe cineva. Mi-am sarutat sotia, apoi, ca sa echilibrez situatia, l-am sarutat si pe George!", a spus, amuzat, Daniel.

Iti place actorul George Clooney? Sau il preferi pe Daniel Day-Lewis? Poate pe amandoi…

P.S. Trimite urari de martisor prin Free Sms!