UPDATE: Lili Sandu rateaza noul sezon „Dansez pentru tine”!

Apropo.ro / 16.10.2008, 08:00
Lili Sandu, care se pregatea pentru noul sezon "Dansez pentru tine", si-a rupt o coasta in timpul antrenamentelor.

Update: Lili Sandu si-a rupt o coasta!

Lili Sandu, vedeta care se pregatea sa intre pe ringul visurilor in al saselea sezon “Dansez pentru tine”, si-a rupt o coasta in timpul antrenamentelor pentru prima editie a emisiunii de la Pro Tv care debuteaza vineri, de la 20.30!

La sfaturile medicilor pe care Lili si echipa “Dansez pentru tine” i-au consultat, Lili Sandu va trebui pentru a se insanatosi sa faca repaos cateva saptamani bune de aici inainte.

Mai mult decat atat medicii au spus punctual: “Iti interzic sa dansezi!”.

Pentru a nu-si risca sanatatea, Lili Sandu nu va mai dansa pentru o perioada la “Dansez pentru tine”, dar va fi alaturi de partenerul ei de vis, Andrei Stefan, pentru a-l incuraja in competitia care-i poate schimba destinul.

Producatorii emisiunii vor incerca sa gaseasca o solutie pentru perechea si visul lor pana vineri, la prima editie a emisiunii “Dansez pentru tine” de la Pro Tv, de la 20.30.

Stirea initiala: Cel de-al saptelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" va incepe din 17 octombrie la ProTv.

Stefan Banica Jr si Iulia Vantur, in chip de gazde, vor da startul la dans alaturi vedete precum Marius Urzica, Pavel Bartos, Marius Nedelcu, Vlad Mirita, Florin Grozea, Lili Sandu, Alina Dumitriu si Gina Pistol.

GALERIE FOTO CU CELE 8 VEDETE CONCURENTE

Cele opt vedete vor dansa alaturi de opt oameni obisnuiti care lupta pentru a realiza visele celor dragi. Timp de 7 saptamani cele opt perechi isi vor arata sperantele, iubirea, idealurile si cunostintele de dans dobandite in urma antrenamentelor.

Juriul noului sezon format din Mihai Petre, Wilmark, Emilia Popescu, Beatrice Rancea si Cornel Patrichi au mari asteptari de la perechile formate din: Marius Urzica si Larisa Plesca, Pavel Bartos si Luciana Muntean, Marius Nedelcu si Alexandra Seles, Vlad Mirita si Ludmila Popazov, Florin Grozea si Natalia Sandu, Lili Sandu si Andrei Stefan, Gina Pistol si Vladimir Palamarciuc, Alina Dumitru si Denis Bolborea.

In acest sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" vedetele si concurentii vor imbraca haine traditionale indiene, egiptene, rusesti sau chinezesti.

Logo

Surprizele se vor tine lant in acest sezon, iar show-ul va fi de exceptie. Juriul este hotarat sa acorde, ca de fiecare data, nota binemeritata dansului (care este prioritara) dar si povestii pentru care cei opt concurenti lupta alaturi de vedete.

Mihai Petre declara: "Concurentii din aceasta editie au cu totii aptitudini pentru dans si sunt dornici de a castiga. Niciodata pana acum verdictele juriului nu mi s-au parut dure, pentru ca scopul final este implinirea unui vis foarte important si trebuie sa fim corecti. Nu le putem da tuturor nota 10, din pacate. Apreciem efortul lor, insa numai cine merita ia nota maxima".

Marele trofeu care va merge la cel mai bun concurent ce ajunge in finala si caruia telespectatorii ii acorda cele mai multe voturi este in valoare de 60.000 de euro.

STEFAN BANICA Jr si IULIA VANTUR

STEFAN BANICA SI IULIA VANTUR