UPDATE: „Munti” vine la Steaua, iar in iarna il urmeaza Piturca

Apropo.ro / 23.10.2008, 09:47
UPDATE:
Patronul ros-albastrilor a marturisit ca s-a sfatuit si cu Lacatus pe cine sa puna la Steaua.

UPDATE: Dorinel Munteanu a declarat ca nu s-a hotarat inca daca va acepta postul de tehnician al formatiei Steaua, dupa demisia lui Marius Lacatus.

"Am fost surprins si onorat de oferta din Ghencea, dar nu am luat nicio hotarare. Nu e nimic suta la suta, e greu sa ma decid. Nu se pune problema contractului. Am citit si eu de problemele pe care le-au avut Hagi si Lacatus, dar am mare incredere in mine, stiu ce pot sa fac. Pentru orice antrenor, o echipa puternica ca Steaua este o provocare, dar o sa cantaresc foarte bine oferta Stelei", a spus Dorinel Munteanu.

Stire intiala:

"Regele a murit! Traiasca regele”, cam asa s-ar putea sintetiza reactiile lui Gigi Becali de ieri. Care toata ziua s-a zbatut sa gaseasca un antrenor cat mai repede dupa demisia lui Lacatus.

"Pana la meciul cu Gloria Buzau, Steaua va avea antrenor. Nu va ramane Pedrazzini interimar. Ma voi sfatui cu prietenii, voi sonda piata“, a anuntat finantatorul stelist inca de ieri-dimineata.

Patronul ros-albastrilor a marturisit ca s-a sfatuit si cu Lacatus pe cine sa puna la Steaua. Cum s-a ajuns la Dorinel Munteanu? A explicat chiar Gigi Becali:

"Primul pe care l-am sunat a fost Oli (n.r. – Cosmin Olaroiu). L-am sunat de mai multe ori, dar nu a raspuns. Atunci mi-am zis ca asta e norocul lui Dorinel Munteanu. Asa ca, de fata cu Lacatus, l-am sunat pe Dorinel Munteanu. Am discutat cu el, mi-a zis cum vrea el sa joace, vrea sa modifice sistemul de joc. Ce mai! 80% el va fi noul antrenor al Stelei“, a declarat Becali, care e dispus sa rascumpere prima de instalare a "Neamtului“, de 50.000 de euro.

Citeste mai multe detalii despre revenirea lui "Piti" in Ghencea, pe Prosport.ro

Spune aici daca tu crezi ca este o solutie readucerea lui Piturca pe banca tehnica a Stelei

Imagine: Mediafax Foto

 

Â