Update: Nastase a demisionat de la conducerea FRT

De: Mirel Mircea / 12.02.2008, 14:10
Update: Nastase a demisionat de la conducerea FRT
Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, si-a anunatat astazi demisia din fruntea forului pe care-l conduce

Presedintele Federatiei Romane de Tenis (FRT), Ilie Nastase, si-a anunatat astazi demisia din fruntea forului pe care-l conduce.

Nastase a recurs la aceasta solutie, in primul rand, datorita scandalului iscat de presupusele nereguli privind costurile meciului de Cupa Davis cu Franta, iar in al doilea rand, faptul ca timp de opt ani de zile fostul mare tenisman nu a primit din partea statului roman un teren unde sa construiasca o academie de tenis.

"Au existat mai multe motive. In primul rand, faptul ca mi se terfeleste numele ori de cate ori apare cate un scandal la federatia de tenis. Numele meu este si pe prima, si pe ultima pagina a ziarelor. Un alt motiv il reprezinta proiectul Academiei de tenis. De sase ani sunt in proces si acum o judecatoare din Timisoara, Emilia Cioaba, a anulat o decizie a unui tribunal din Bucuresti. Nu mai inteleg nimic din tara asta! Justitia din Romania este cea mai corupta din lume. Pe mine justitia m-a rastignit si m-a invins. Avocatul meu nu mai gaseste cuvintele sa-mi explice ce se intampla", a declarat Nastase pentru MEDIAFAX.