Update: Nica Leon a vrut „sa il… in gura” pe Ion Iliescu

Apropo.ro / 12.02.2008, 16:39
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca, in opinia sa, PSD nu este pregatit pentru alegeri anticipate.

Ion Iliescu si Nica Leon au avut, marti, la reuniunea CPUN, mai multe schimburi de replici, cel mai dur fiind la inceputul intrunirii, cand Nica Leon l-a injurat si i-a spus "vierme" si "animal" fostului presedinte al tarii, care a replicat numindu-l "puslama" si cerand da fie dat afara din sala.

"Auzi, ba, in aia sa te duci tu, mai animalule. Esti un vierme. Bai, esti un criminal! Am venit sa te … in gura!", i-a spus Nica Leon lui Iliescu.

"Ba, un golan. Eu sunt binefacatorul tau, ma! Ti-am salvat viata, mai animalule!", a mai spus Nica Leon.

Iliescu: PSD nu e pregatit de anticipate

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca, in opinia sa, PSD nu este pregatit pentru alegeri anticipate, el apreciind ca iesirile in presa ale liderului social-democrat, Mircea Geoana, pe subiectul anticipatelor, au reprezentat „o mica incurcare a lucrurilor”.

Intrebat daca este de acord cu declansarea alegerilor anticipate, dupa cum a anuntat Mircea Geoana, Iliescu a raspuns: „A fost cam intepestiva aceasta chestiune si nu in spiritul discutiilor noastre din Biroul Permanent. Adica in Biroul Permanent altceva s-a discutat. Tinand seama de aceste presiuni sistematice din partea presedintelui Basescu asupra Guvernului, de starile de spririt din cadrul PNL, discutia noastra a fost sa analizam toate consecintele posibile care pot sa duca, pe de o parte, la nefunctionarea Guvernului si crearea unor dificultati si ca asta s-ar putea genereze o criza guvernamentala care pana la urma sa duca si la asa ceva (alegeri anticipate, n.red.)”, a explicat Iliescu.

Citeste mai mult la Mediafax