Update: Nou record mondial pentru cel mai lung sărut

De: Marian Andrei / 15.02.2013, 18:00
Doi thailandezi, Ekkachai și Laksana Tiranarat, au câștigat acest concurs în fața învingătorilor de anul trecut, stabilind un nou record mondial, de 58 de ore 35 de minute și 58 de secunde.

Câștigătorii din acest an – un agent de pază în vârstă de 44 de ani și soția sa în vârstă de 33 de ani, recompensați cu 2.500 de euro și două inele cu diamante, sunt foștii campioni din 2011.

Condițiile acestui concurs acestui concurs au fost prea dure pentru mulți dintre concurenți, cei doi septuagenari care doreau să celebreze astfel a 50-a aniversare de la căsătoria lor abandonând după o oră.

Stirea inițială: Cel mai lung sărut: va fi sau nu un nou record mondial?

Nouă cupluri filipineze încearcă, începând de ieri, să bată recordul pentru cel mai lung sărut, încercând să se sărute incontinuu până mâine, de Ziua Îndrăgostiților.

Una dintre surprize o constituie prezența cuplului Pannajet (74 de ani) și Suwanna Yomjinda (72 de ani), care vor să celebreze în acest fel cei 50 de ani de căsătorie.

„Nu sunt sigură că vom câștiga, din cauza vârstei noastre, dar dacă aș fi fost mai tânără, premiul era cu siguranță al meu„, a spus Suwanna.

Regulile concursului sunt simple: buzele celor doi parteneri trebuie să fie lipite pe tot parcursul concursului. Participanții pot bea în această perioadă lichide, însă numai cu paiul. Organizatorii au luat în calcul și nevoia participanților de a merge la toaletă, astfel că nici acolo participanții nu vor scăpa de supravegherea arbitrilor.

„Secretul dragostei noastre este grija unuia față de celălalt. Ne iubim în mod egal și vom face tot ce este posibil pentru a stabili un nou record” a declarat, la rândul său, Thanakorn Sithiemthong, cel care împreună cu partenera sa, Nonthawat Charoenkaesornsin, a stabilit actualul record al sărutului de 50 de ore, 25 de minute și o secundă, în 2012.

Stirea face parte din campania APROPO DE RECORDURI MONDIALE

Citește și alte articole despre recorduri inedite, apoi completează quizul nostru și câștigă!