Update: Oprescu, contestat si in ziua de Paste

Apropo.ro / 28.04.2008, 11:28
Update: Oprescu, contestat si in ziua de Paste
Prima zi de Paste nu a adus prea multa liniste lui Sorin Oprescu. Dupa ce obtinuse vineri seara sansa de a candida, doctorul ...

Tribunalul Bucuresti a respins contestatia facuta de Doina Mocanu in privinta candidaturii lui Sorin Oprescu. O pensionara, fosta contabila sustine ca o sa faca recurs (cel mai probabil o sa fie judecat maine) fiindca "are informatii sigure" ca pe listele doctorului sunt oameni care nu au vrut sa il sustina.

Oprescu contestat

Prima zi de Paste nu a adus prea multa liniste lui Sorin Oprescu. Dupa ce obtinuse vineri seara sansa de a candida, doctorul este iarasi contestat.

Piedica ii este pusa de aceasta data de o doamna necunoscuta lumii politice, Doina Mocanu.

Daca Curtea de Apel Bucuresti a hotarat anularea deciziei Biroului Electoral Municipal, doamna in cauza a depus o plangere la Tribunalul Capitalei. Ea afirma faptul ca semnaturile stranse de doctor sunt ale pacientilor acestuia si cere o analiza grafologica a unora dintre semnaturi. Cu toate acestea, nu a adus nici o dovada in acest sens.

Directorul medical al Spitatului Universitar Bucuresti, Catalin Carstoiu sustine ca nu s-au strans semnaturi in incinta spitalului si nici nu a fost folosita baza de date a institutiei.

In cursul zilei de astazi Tribunalul Bucuresti trebuie sa dea o decizie.