UPDATE: Parlamentul si Guvernul, in mainile copiilor

De: Dragos Tanase / 31.05.2008, 12:50
UPDATE: Parlamentul si Guvernul, in mainile copiilor
Camera Deputatilor si Guvernul Romaniei organizeaza, azi, evenimente prin care ii invita pe copii, alaturi de rudele lor, sa le viziteze sediile.

Secretariatul General al Camerei Deputatilor organizeaza, astazi, evenimentul "Porti deschise pentru copii".

In prima ora, peste 800 de copii au vizitat Palatul Parlamentului, la actiune fiind prezent si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.

Micutii vizitatori sunt intampinati cu baloane, orare scolare desenate, precum si diverse pliante cu informatii despre cladirea Legislativului, organizatorii pregatiind 4.500 de baloane albe, dar si clovni, zane si pirati.

"Porti deschise pentru copii", pe Mediafax.ro!

Peste 4.000 de copii, parinti si profesori la Palatul Victoria

Peste 4.000 de persoane – copii, parinti, bunici, profesori – au vizitat, astazi, sediul Guvernului, cu prilejul evenimentului "Sarbatoarea copilului la Palatul Victoria", organizat de Cancelaria premierului, impreuna cu Ministerul Educatiei.

Premierul Tariceanu, prezent alaturi de fiul sau Mihai, a prezentat vizitatorilor biroul sau de lucru si a admirat desenele pe asfalt ale acestora si lucrarile de arta plastica premiate in cadrul Galei Liceelor de Arta 2008, expuse la Palatul Victoria.

"Sarbatoarea copilului la Palatul Victoria", pe Mediafax.ro!

Cum ti se par aceste initiative?