UPDATE: Piturca a stabilit echipa care va infrunta Franta

Apropo.ro / 09.06.2008, 11:46
UPDATE: Piturca a stabilit echipa care va infrunta Franta
Selectionerul este decis sa foloseasca o formula ofensiva, cu o linie de atac formata din Mutu, Nicolita si Daniel Niculae.

Selectionerul Victor Piturca este decis sa foloseasca o formula ofensiva in partida cu Franta, iar in linia de atac, alaturi de Mutu si Nicolita, va fi folosit si Daniel Niculae.

Piturca mizeaza pe faptul ca Niculae, obisnuit cu fotbalul din Franta, va putea specula mai bine spatiile din defensiva "cocosilor"

Formula pe care se va baza Piturca, in meciul din acesta seara, este: Lobont – Contra, Tamas, Goian, Rat – Cocis, Radoi, Chivu – Nicolita, D. Niculae, Mutu.

De partea cealalta, selectionerul Frantei, Raymond Domenech, se pare ca va miza pe urmatorii jucatori: Coupet – Sagnol, Thuram, Gallas, Abidal – Makelele, Toulalan – Ribery, Malouda – Benzema, Anelka.

Valeriu Argaseala, presedintele Stelei, a declarat ca spera ca jucatorii Stelei sa evolueze in meciul cu Franta si crede ca Banel Nicolita va fi determinant pentru trupa lui Piturca.

"Eu sunt increzator in echipa noastra si cred ca Banel Nicolita va fi jucatorul surpriza din acest meci, el va decide soarta partidei. Sper ca si Goian sau Dica sa evolueze si sa o faca cat mai bine." a declarat oficialul stelist.

Imagine: Mediafax Foto