Update: Prima poza cu Dacia hatchback in Romania!

Apropo.ro / 06.02.2008, 13:37
Update: Prima poza cu Dacia hatchback in Romania!
Primul hatchback din istoria moderna a marcii din Mioveni este tot mai aproape de a intra in productie.

Versiunea asamblata in Romania a modelului Dacia Sandero a inceput sa fie deja testata pe soselele din jurul uzinei de la Mioveni, iar cluburile si forumurile cu tema auto au publicat fotografii spion ale celui de-al cincilea model construit pe platforma Logan.

Modelul hatchback este asamblat si comercializat deocamdata sub brandul Ranult Sandero in America de Sud, in Europa urmand sa fie promovat sub marca Dacia.

Se pare ca Automobile Dacia pregateste de mult anuntata lansare a primului model hatchback (model in doua volume) asamblat la Mioveni, pe masura ce salonul auto de la Geneva, locatia prezentarii masinii, se apropie.

Dacia hatchback e tot mai aproape

Primul hatchback din istoria moderna a marcii din Mioveni este tot mai aproape de a intra in productie. Va prezentam prima poza surprinsa cu acest model pe taram romanesc.

Dupa cum se poate observa din poza spion surprinsa de un utilizator al forumului daciaclub.ro, modelul are numar de Arges, fiind aflat in probe la fabrica de langa Pitesti. Intre modelul surprins si Renault Sandero, fratele brazilian, nu exista diferente vizuale, hatch-ul romanesc pastrand in mare liniile modelului sud-american Renault.

Dacia pregateste atent terenul pentru introducerea acestui nou model, prin cresterea cadentei de fabricare.