UPDATE: Rednic joaca „alba-neagra” cu alb-rosii

Apropo.ro / 17.04.2008, 13:37
UPDATE: Rednic joaca
Mircea Rednic este de astazi, oficial, antrenorul lui Dinamo, dupa ce a semnat cu echipa cainilor un contract valabil pentru doua sezoane.

Puriul s-a intalnit in jurul pranzului cu Nicolae Badea si Cristi Borcea, iar in urma discutiei avute cu acestia a semnat un contract pe doi ani.

"Da, raman la Dinamo. Mi-am dat acordul, ba mai mult am semnat contractul pe doi ani. In legatura cu domnul Cornel Dinu, e vorba de un departament de scouteri, iar dansul raspunde. Pentru binele lui Dinamo vom colabora, asa cum am colaborat si data trecuta cand am fost la Dinamo", a precizat Rednic.

Stirea initiala:

Mircea Rednic
a declarat, astazi, ca are un acord semnat cu Dinamo si nu s-a pus problema sa nu mai antreneze formatia "alb-rosie", dar a precizat ca va pune unele conditii actionarilor.

"Nu s-a pus problema sa nu mai vin la Dinamo. Din moment ce nu se clarifica lucrurile, normal… Dar nu cred ca nu ne vom intelege. Adica eu am avut o discutie foarte clara si serioasa cu conducerea. De altfel, am si un acord cu Dinamo. Da, am un acord semnat cu domnul Badea. Un acord scris", a declarat Rednic.

Desi, ieri, spunea ca nu a semnat niciun contract cu formatia cainilor si se arata deranjat de faptul ca noul responsabil cu transferurile in Stefan cel Mare va fi Cornel Dinu, Rednic a precizat ca nu este suparat din acest motiv, dar spune ca ar fi trebuit sa fie informat si el de acest lucru.

"Nu m-a deranjat domnul Dinu cu nimic, domnul Dinu e aici de cand s-a infiintat clubul Dinamo. Nu putea sa ma deranjeze. Sunt lucruri care nu au fost clarificate, lucruri pe care eu nu le-am stiut si mi se parea normal sa mi le spuna cineva. In momentul in care pornesti la un drum e bine ca toate lucrurile sa fie clare, din toate punctele de vedere. Sunt lucruri care din moment ce nu le stii si apar…", a mai spus Puriul.

Citeste mai mult despre declaratia lui Mircea Rednic, la Mediafax.