Update: „Sange albastru” pe frontul din Afganistan

De: Dragos Tanase / 29.02.2008, 10:47
Update:
Printul Harry va fi retras din Afganistan, dupa aparitia informatiilor despre participarea sa la operatiunile din sudul acestei tari.

Printul Harry va fi retras din Afganistan

Printul Harry va fi retras din Afganistan, dupa aparitia pe Internet a informatiilor despre participarea sa timp de doua luni si jumatate la operatiunile din sudul acestei tari, au anuntat surse din cadrul Ministerului britanic al Apararii.

Comandantii militari britanici au decis retragerea printului din Afganistan, dar nu se stie cand se va intampla acest lucru. "Va avea loc foarte curand si va fi o retragere ordonata si demna", a declarat o sursa oficiala. (Cititi mai multe pe Mediafax.ro)

Harry a luptat departe de ochii lumii

Cand ai un tata print, si nici tu "nu te simti prea bine", ai putea sa stai cu cracii in sus si cu fata la soare, sa faci bai de multime sau gesturi caritabile, intr-un cuvant sa "freci menta", neavand grija zilei de maine.

Dar Printul Harry, fiul printului Charles si al treilea in ordinea succesiunii la tronul britanic, s-a inrolat in armata si chiar a luptat timp de zece saptamani impotriva talibanilor pe frontul din Afganistan.

Printul, in varsta de 23 de ani, a fost detasat in secret in ultimele zece saptamani in provincia Helmand, din sudul Afganistanului, unde sunt stationati majoritatea celor 7.800 de soldati britanici din aceasta tara. (Cititi mai multe Mediafax.ro)

Este laudabil gestul lui Harry? Tu ai fi procedat la fel ?

Trimite urari de martisor prin Free Sms!