Update: Sarkozy, cu socru’ la marinar

De: Dragos Tanase / 04.02.2008, 20:00
Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy a efectuat o vizita oficiala de cateva ore in Romania, fiind insotit de socru si nu de nevasta sa.

Cand toata lumea o astepta pe Carla Sarkozy (Bruni – numele de fata) la Bucuresti, sotul ei (Nicolas) a venit insotit de… socru. Sarkozy l-a inclus printre persoanele din staff-ul oficial, dar presa franceza l-a recunoscut ca fiind tatal biologic al Carlei Bruni, Maurizio Remmert, care a recunoscut, abia in ianuarie, ca actuala doamna Sarkozy este fiica sa.

Maurizio (61 de ani) a afirmat, in editia din 9 ianuarie a cotidianului brazilian "Estado de Sao Paolo", ca el este tatal natural al Carlei. Italianul a trait "o mare poveste de dragoste" de sase ani cu numita Marysa Tedeschi, mama fostului top model, informeaza NouvelObs.com.

Presedintele Republicii Franceze, Nicolas Sarkozy, a efectuat, luni, o vizita oficiala de cateva ore in Romania, el fiind primit la Palatul Cotroceni de presedintele Traian Basescu.

Ceremonia primirii oficiale a avut loc pe platoul de ceremonii al Palatului Cotroceni, fiind prezent ministrul roman de Externe, Adrian Cioroianu, si ambasadorul Romaniei la Paris, Teodor Baconschi, fost consilier in cadrul Administratiei prezidentiale.

Ceremonia a inceput cu aproximativ 5 minute mai tarziu decat ora stabilita initial.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Sarkozy: Franta e prietena fidela si complet angajata a Romaniei

Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, a declarat, luni, in plenul celor doua Camere ale Parlamentului, ca Franta este o "prietena fidela si complet angajata" a Romaniei, tara pe care nu o va trada niciodata.

Presedintele Frantei si-a inceput discursul in Parlamentul Romaniei adresandu-se cu apelativul „Dragi prieteni”.

Au dezbatut si problema provinciei Kosovo

In opinia presedintelui francez, declararea independetiei provinciei Kosovo este inevitabila si ca aceasta trebuie realizata in cele mai bune conditii.

La randul sau, Traian Basescu a mentionat ca Romania va fi un partener extrem de loial al UE referitor la deciziile care se vor lua in problema Kosovo, dar ca nu va recunoaste independenta provinciei declarata unilateral.