UPDATE: Sarkozy este „educat” de nevasta

Apropo.ro / 07.04.2008, 11:08
UPDATE: Sarkozy este
Sarkozy se transforma sub influenta Carlei, care vrea sa-l determina sa aprecieze arta si sa isi modifice atitudinea fata de imigranti.

Presedintele francez Nicolas Sarkozy se transforma sub influenta noii sale sotii, Carla Bruni, care face eforturi pentru a-l determina sa aprecieze arta si sa isi modifice atitudinea fata de imigranti.

Carla a devenit elementul cheie al unei "vaste operatiuni de comunicare" ce are ca obiectiv sa arate ca presedintele, care a promis ca va moderniza Franta prin intermediul unui program de reforme economice si sociale, se schimba in bine.

Se pare ca planul functioneaza, "noul Sarko" fiind preferat de 40% dintre francezi.

Afla mai multe detalii despre familia prezidentiala franceza!

Carla Bruni, eleganta si inteligenta, dar nu un simbol al primei doamne a Frantei

Carla Bruni a inceput sa cucereasca inimile francezilor, care cred ca este eleganta si inteligenta, insa nu suficient de grozava pentru functia de prima doamna.

Potrivit unui sondaj publicat de cotidianul Le Parisien, francezii sunt de parere ca e eleganta (92%), moderna (89%), simpatica (73%) si inteligenta (69%).

60% dintre francezi cred ca Bruni va ajuta la modernizarea imaginii Frantei, in timp ce 47% sunt de parere ca aceasta va contribui la promovarea culturii franceze in strainatate.

Cum ti se pare acest cuplu?