UPDATE! Soc la nationala: Marica s-a accidentat grav

Apropo.ro / 10.06.2008, 14:57
UPDATE! Soc la nationala: Marica s-a accidentat grav
Ciprian Marica s-a accidentat grav la cap, la primul antrenament de dupa meciul cu Franta, in urma unui duel cu Marius Niculae.

Atacantul Ciprian Marica a revenit in cantonamentul din St. Gallen al echipei nationale de fotbal a Romaniei la aproximativ doua ore si jumatate dupa ce a suferit o usoara comotie cerebrala in timpul unui antrenament.

Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, a declarat ca accidentarea lui Marica nu este grava.

"Ciprian este OK. A suferit doar o mica comotie", a spus oficialul roman.

Marica a suferit o comotie cerebrala

Ciprian Marica
s-a accidentat grav la cap, la primul antrenament de dupa meciul cu Franta, in urma unui duel cu Marius Niculae, iar staff-ul medical al nationalei a incercat timp de 15 minute sa il readuca in simtiri pe atacant.

La prima vedere, medicii spun ca este vorba despre o comotie, jucatorul urmand sa fie dus la spital unde i se vor face teste amanuntite.

Daca atacantul lui Stuttgart va deveni indisponibil pentru restul patidelor de la Euro, Piturca ar putea sa il convoace de urgenta pe Florin Bratu, jucator la care s-a renuntat inaintea de pleacarea tricolorilor spre Elvetia.

Romania pare sa fie lovita de ghinion, dupa ce inainte de plecarea spre Euro alti doi jucatori, Dani Coman si Ovidiu Petre, au ratat prezenta la turneul final din cauza unor accidentari.