Update: Stefan Radu, transferat la Lazio

Apropo.ro / 28.01.2008, 13:21
Update: Stefan Radu, transferat la Lazio
Agentia italiana de presa Agi a anuntat ca fundasul Stefan Radu va fi titular in partida pe care Lazio Roma o va disputa cu AC Fiorentina.

Agentia italiana de presa Agi a anuntat ca fundasul Stefan Radu va fi titular in partida pe care echipa Lazio Roma o va disputa, miercuri, in deplasare, cu formatia AC Fiorentina, la care este legitimat atacantul Adrian Mutu, in mansa secunda a sferturilor de finala ale Cupei Italiei.

Vicepresedintele FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, luni, pentru Radio Info Pro, ca transferul fundasului Stefan Radu la gruparea italiana SS Lazio a fost realizat pentru suma de 5.400.000 de euro, jucatorul fiind insa imprumutat in prima faza pentru 1.190.000 de euro.

"Ne-am pus de acord, am semnat contractul acum. A fost o negociere foarte dura, dar e normal pentru ca e cel mai mare contract. Cei de la Lazio il cunosc foarte bine si nu au fost probleme legate de salariul lui sau contractul lui. Suntem mandri ca s-a realizat cel mai mare contract al tuturor timpurilor. El este imprumutat pana in vara pentru 1.190.000, plus TVA, iar tot contractul este de 5.400.000, cea mai mare suma platita pe un jucator roman din 1990 pana astazi", a apreciat Turcu.

Citeste ce a mai declarat Vasile Turcu pe Mediafax.ro!