UPDATE: Telenovela „Mihaela & Dani”, al doilea episod! (Foto)

Apropo.ro / 16.10.2008, 12:10
Dani Otil: "Daca Mihaela a spus ca noi avem o relatie, atunci sa-si asume declaratia!"

UPDATE: Mihaela Radulescu si noul ei iubit, Dani Otil, au fost, ieri, in poligonul Jandarmeriei din Capitala pentru cateva sedinte de tragere cu luptatorii de la "Acvila", trupele de elita ale "Internelor".

Surse din interiorul Jandarmeriei au declarat pentru ziarul Libertatea ca, mai tot timpul, cele doua vedete s-au sorbit din ochi si s-au harjonit, comportandu-se ca un cuplu veritabil. Intr-o pauza de filmare, cei doi au uitat ca in jurul lor sunt straini si, furati de val, s-au imbratisat.

Trezit la realitate, Dani s-a luat chiar de cameramanul televiziuniii la care lucreaza si i-a cerut sa stearga cadrele incriminatoare: "Nu vreau sa dati asta pe post!", a spus acesta.

 

GALERIE FOTO!

Mihaela Radulescu

Sursa foto: dlh.ro

Stire initiala: Dupa ce ieri s-a detonat "bomba zilei" in materie de relatii din showbiz, cancan publica azi primele poze cu Mihaela Radulescu si Dani Otil, impreuna.

Paparazzii cancan i-au fotografiat pe cei doi acum cateva zile, insa, in lipsa unor dovezi concrete, acestia au decis sa nu publice pozele si informatiile privind o presupusa legatura.

"Suntem la inceput. Ce sa va spun despre o asemenea relatie? Nu exista nicio poveste, iar despre sex nu cred ca intereseaza pe nimeni sa vorbesc acum! Vreau sa se pastreze o decenta", a declarat Mihaela.

"Daca Mihaela a spus ca noi avem o relatie, atunci sa-si asume declaratia! Personal, nu vreau sa spun ceva, pentru ca nu am ce. Inca nu s-a copt relatia", a spus Dani celor de la cancan.

Ziarul ring a publicat astazi a doua parte a interviului acordat, in exclusivitate, de Mihaela Radulescu, in care vedeta vorbeste despre divortul de Elan Schwartzenberg si de presupusul sarut din sala de judecata.

"Este o prostie! Ca am intrat de mana la tribunal… asta e una! Despre sarut sau alte prostii care s-au scris in ziare… sunt simple speculatii, improvizatii. Nu s-a intamplat nici macar o pupatura, cu atat mai putin un sarut!", a spus diva celor de la ring.

NU RATA GALERIA FOTO CU CEI DOI!

Mihaela Radulescu si Dani Otil

Sursa Foto: cancan.ro

TU CE PARERE AI, ESTE ACEASTA O RELATIE DE VIITOR? COMENTEAZA AICI!

CITESTE BIOGRAFIA MIHAELEI RADULESCU PE SHOWBIZ.RO!