Update Trompetistului Yanko Pizaco ii plac romancele!

Apropo.ro / 30.01.2008, 13:00
Trompetistului Yanko Pizaco va concerta in Bucuresti, pe 10 februarie, in cadrul spectacolului "Live From Buena Vista - The Havana Lounge".

Concertul Havana Lounge, sold out

Concertul pe care The Havana Lounge il va sustine, duminica, la Sala Palatului din Bucuresti, se va desfasura cu casa inchisa, biletele pentru acest eveniment fiind epuizate, informeaza organizatorii concertului, Emag!c Entertainment.

The Havana Lounge este noul proiect al vedetelor muzicii cubaneze care, de-a lungul timpului, au fost implicate in celebrele Afro-Cuban All Stars, Buena Vista Social Club, Sierra Maestra si Tropicana. The Havana Lounge a mai concertat la Bucuresti, in 2006.

Trompetistului Yanko Pizaco, in varsta de 33 de ani, va concerta din nou in Bucuresti, pe 10 februarie, in cadrul spectacolului “Live From Buena Vista – The Havana Lounge”, eveniment oferit de Ferrero Rocher si organizat de Emag!c Entertainment.

Cand nu este ocupat cu turneele “The Havana Lounge”, Yanko Pizaco isi dedica timpul studentilor de la universitatea din Havana, unde lucreaza ca profesor de muzica.

A facut parte din Banda Nacional de Conciertos si orchestra Cabaret Tropicana, si a fost primul trompetist din Afro Cuban All Stars, colaborarand de-a lungul timpului cu artisti celebri precum Chick Corea, Arturo Sandoval, Maynard Ferguson sau Giovani Hidalgo.

In 1997, Yanko Pizaco a participat alaturi de Ibrahim Ferrer, Omara Portuondo, Eliades Ochoa si Pio Leyva la inregistrarile pentru albumul “Buena Vista Social Club”, castigator al premiului Grammy. In 1999, Yanko a aparut si in filmul cu acelasi nume in regia lui Wim Wenders, film care a strans nu mai putin de 18 premii internationale si 8 nominalizari, printre care si o nominalizare la Oscar.

Dupa succesul concertului sustinut in mai 2006, elitele muzicii cubaneze se vor intoarce in Bucuresti pentru un nou spectacol “Live from Buena Vista: The Havana Lounge”, care va avea loc duminica, 10 februarie 2008 la Sala Palatului. Organizat de Emag!c Entertainment, concertul se inscrie in seria de evenimente World Music Masters.

Spectacolul va incepe la ora 20.30 si va beneficia de participarea “marei doamne a muzicii cubaneze”, Teresa Garcia Caturla, alaturi de Julio Alberto Fernandez – membru de marca al “Buena Vista Social Club” si vechi colaborator al lui Compay Segundo, Julienne Oviedo Sanchez – un adevarat maestru al percutiei, trompetistul Yanko Pizaco – care a aparut si in filmul “Buena Vista Social Club” al lui Wim Wenders. De asemenea, celebrul trompetist din “Afro Cuban All Stars”, Daniel de Jesus Ramos Alayo ne va vizita iar, acompaniat de un nume nou pe afisul “The Havana Lounge”, Rodolfo “Peruchin” Argudin Justiz, pianist in faimoasa orchestra Tropicana.

Biletele pentru concertul “Live From Buena Vista – The Havana Lounge” pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro, din magazinele Diverta si de la Sala Palatului. Biletele de 130 si 100 de lei s-au epuizat, categoriile disponibile fiind cele de 60 si 85 de lei.