Update: Trupa Alphaville concerteaza din nou la Bucuresti

De: Dragos Tanase / 08.01.2008, 11:39
Trupa Alphaville, care a sustinut un recital la Bucuresti si de Revelion, va reveni pentru un concert la Arenele Romane din Capitala.

Formatia germana Alphaville, care a sustinut un recital la Bucuresti si de Revelion, va reveni in Romania pentru a sustine un concert la Arenele Romane din Capitala, pe 12 aprilie, de la ora 20:00.

Alphaville este o formatie germana de synthpop-rock care s-a bucurat de o mare popularitate in anii ’80. Membrii fondatori ai acesteia sunt Marian Gold, Bernhard Lloyd si Frank Mertens. Trupa s-a intitulat initial "Forever Young", la fel ca si single-ul sau de debut. Anul acesta, formatia a realizat un remake al piesei "Forever Young", care a urcat pe primul loc in topurile oficiale australiene.

Biletele pentru concertul pe care trupa germana Alphaville il va sustine la Arenele Romane din Bucuresti au pretul de 50 de lei, se arata pe site-ul Bilete.ro. Acestea pot fi achizitionate din librariile Diverta si online de pe www.myticket.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro.

Afla mai multe pe Mediafax.ro