UPDATE: Vertu s-a lansat si in Romania

Apropo.ro / 28.05.2008, 11:45
Compania britanica Vertu, care fabrica cele mai exclusiviste telefoane mobile din clasa lux, s-a lansat si in Romania, pe 28 mai, la Palatul Regal.

Piata telefoanelor mobile din Romania are un nou rege: Vertu!

Incoronarea oficiala a avut loc ieri seara, la Palatul Regal din Bucuresti, in Sala Tronului. Pentru cine nu stie, Vertu este divizia de telefoane de lux a renumitului producator finlandez Nokia.

Alaturi de partenerul “Novicio Luxury Division”, Vertu va comercializa in Romania telefoanele cu preturi de automobil.

Vertu a incercat sa creeze o atmosfera cat mai deosebita care sa reprezinte stilul exclusivist al oamenilor din inalta societate.

Locatia a fost transformata intr-un spectacol futuristic si avangardist, pe notele lui Jean Michel Jare si Kraftwerk, in pasi de balet, pentru ca toate unite sa redea detaliile sublime ale marcii VERTU.

Lansarea VERTU este una cu totul speciala, deoarece reuneste si o premiera la nivel mondial, Colectia Constellation Rococo. Cu aceasta ocazie, Dl. Robert Joost – Expansion Manager for Central and Estern Europe – a fost gazda evenimentului, creand astfel un puternic sentiment de afiliere si autenticitate.

Colectiile prezentate au fost atent alese pentru a sublinia semnificatia evenimentului, valoarea lor fiind de peste 500.000 euro, cel mai scump telefon fiind cotat la 100.000 euro. Unicitatea colectiilor VERTU este data si de folosirea diamantelor albe sau negre, precum si a safirelor roz. Datorita acestor detalii, pe care doar un telefon mobil VERTU le poate oferi, foarte multe persoane publice internationale si nu numai au un astfel de accesoriu. Binecunoscuta vedeta Madonna este o clienta fidela a marcii, fiind posesoarea unei colectii de 6 telefoane mobile VERTU.

VERTU isi face premiera in Romania cu 13 colectii care au incantat elita din intreaga lume. Colectiile ce urmeaza a fi prezentate sunt:

Colectia Constellation Rococo – Ivory, Blue, Noir, Red – nu a fost inca lansata, din acest motiv va fi o premiera la nivel mondial;

Constellation Pink

Constellation Burgundy

Constellation Monogram – Blue, Cerise, Green, Grey, Red – colectie special conceputa pentru aniversarea de 10 ani;

Constellation Yellow Gold si Red Gold

Ascent – Cream , Strawberry – doua colectii in editie limitata

Ascent Black si Red

Ascent Ti Black si Ti Red – colectia este facuta din titaniu solid folosind o presa de 800 de tone si o temperatura de 850 grade C

Ascent Ferrari 1947 – editie limitata

Ascent Ti Knurled – colectie speciala ce va fi prezentata in premiera mondiala

Signature Yellow Gold

Signature Black & White diamonds

Signature Pink Sapphires – acestei colectii ii este atribuit un cristal safir de 69,25 ct, fiind cel mai mare din lume.

Autenticitatea unui telefon VERTU

Fiecare telefon mobil VERTU este unic si exceptional conceput, dar toata gama are la baza aceleasi principii de fabricatie: acuratetea finisajelor, materialele pretioase, tehnologia avansata si faptul ca sunt asamblate individual si manual ofera armonia perfecta dintre tehnologie si design. Rezistenta rubinului este folosita la fiecare telefon VERTU pentru a conferi precizie, finete si rezistenta in timp. Cele mai bune materiale din piele sunt atent selectionate si folosite pentru a garanta unicitatea produsului. Liquidmetal este un aliaj amorf, de doua ori mai rezistent decat metalul si perfect ales de catre expertii VERTU. Este pentru prima oara cand se foloseste un astfel de aliaj in confectionarea unui telefon mobil. Otelul este hipoalergic, aurul alb nu este combinat cu rodiu, argint sau nichel, ci este folosit paladiul. Telefoanele contin peste 25 de tipuri de suruburi, unele fiind atat de mici incat prin orificiul prin care sunt montate ar putea trece doar 4 fire de par uman. Bazandu-se pe o tehnologie avansata, componentele functioneaza intr-o armonie perfecta, pentru ca fiecare atingere sa redea o sincronizare de precizie.

O istorie de exceptie

Confectionate manual in Anglia, telefoanele mobile VERTU ofera posesorilor garantia calitatii. Intreaga gama VERTU este recunoscuta international ca punct de referinta a telefoanelor mobile high class.

In 1983 s-a lansat primul telefon mobil VERT. Desi a fost un model greu si voluminous a ajuns in scurt timp un accesoriu ultra exclusivist dedicat elitei mondiale. Pentru VERTU, anul 1995 a fost marcat de ideea geniala a directorului de creatie Nokia, Frank Nuovo, care a lansat provocarea crearii celui mai exceptional telefon mobil din toate punctele de vedere. Astfel, in 1998 echipa de specialisti VERTU s-a reunit pentru a sparge limitele si a materializa viziunea lui Frank Nuovo. In 2002 elita clientilor VERTU a primit pentru prima data acest accesoriu confectionat manual la standardele unei capodopere. In anii ce au urmat, VERTU a dobandit recunoasterea internationala si statutul de lider in gama accesoriilor de lux.

In 2008 VERTU isi face lansarea oficiala pe piata din Romania, oferind potentialilor clienti, care isi doresc nimic mai putin decat perfectiunea, o gama de elita care sa-i reprezinte.

"Cand am inceput pentru prima oara sa schitez colectia VERTU, scopul meu a fost sa creez cel mai exceptional telefon pe care lumea l-a vazut – cu un profund angajament pentru autenticitate si o armonie perfecta intre tehnologie si precizie. Inspiratia din spatele fiecarei colectii a fost data de modelele clasice de avioane, frumoasele masini de curse si marile capodopere ale lumii. Pe masura ce VERTU a crescut si s-a dezvoltat fiecare colectie noua a completat designul precedent si a reafirmat inca o data calitatea si stilul extraordinar al marcii VERTU" declara Frank Nuovo, designer principal VERTU.