Update: World of Warcraft – Wrath of the Lich King

Apropo.ro / 01.04.2008, 13:20
Pe site-ul oficial al jocului Starcraft2 puteti vedea o noua unitate in actiune, numita Tauren Marine.

Se pare ca Blizzard continua lantul de glume si lanseaza pe site-ul oficial, informatii despre o noua clasa de eroi, numita Bard.

Inarmati cu chitara si talente speciale (ex: Metal – Epic Solo, Punk Rock – Mosh Pit) vor nimici adversarii prin cantece si solo-uri vibrante odata ce isi incarca “groove-ul”.

Pe site-ul jocului, puteti citi in detaliu efectele acestor noi skill-uri care sunt benefice in modurile PVP sau PVE atat solo cat si in party.

Ramane de vazut daca aceste informatii sunt reale sau doar o alta gluma de 1 aprilie.

 

 

Wrath of the Lich King - Bard Hero Class
 
Wrath of the Lich King - Bard Hero Class
 
Wrath of the Lich King - Bard Hero Class

 

Tauren Marine – O noua unitate Starcraft 2

Creatorii mult asteptatei continuari a jocului Starcraft au un simt al umorului in ton cu ultimele tendinte. Pe site-ul oficial al jocului Starcraft2 puteti vedea o noua unitate in actiune, numita Tauren Marine.

Unitatea este o combinate intre Tauren-ul din World Of Warcraft si celebrul marine american cu trabucul aprins. Puteti vedea in cinematicele de mai jos modul de actine al acestei trupe.Tauren Marine este echipat cu un Impala Gauss Rifle calibru 88mm si poate fi creat in cladirea Mulgore avand un rol de trupa de soc.

In imaginea oferita de creatori se poate vedea si un mic Murlok care are aceeasi origine Azerothiana, precum Tauren-ul al carui scop inca nu il cunoastem.

O fi o poanta ? Ramane de vazut.

Cinematic cu actiune.
Cinematic stand pe loc.
Cinematic cu deplasare.
Murlok atacand baza terana aparata de Tauren Marine
 
Tauren Marines la atac