Urmare neașteptată după ce o fetiță cade de la etaj! (Video)

De: Gabriela Voicu / 17.07.2012, 13:40
Urmare neașteptată după ce o fetiță cade de la etaj! (Video)
O fetiță de 7 ani, din Brooklyn, SUA, a fost filmată în timp ce cădea de la etajul blocului în care locuiește. Urmarea este incredibilă!

Keyla McCree, o fetiță de 7 ani, din Brooklyn, este în viață datorită vecinului ei care a salvat-o. Ea căzuse de la fereastra apartamentului ei după ce s-a suit pe aparatul de aer condiționat.

Steve St. Bernard, un vecin în vârstă de 52 de ani, a prins-o pe Keyla, salvându-i viața.

St Bernard se întorcea de la muncă, fiind șofer de autobuz, moment în care a auzit mai mulți copii strigând: „Fetița! Fetița!”. Bărbatul s-a dus să vadă despre ce este vorba.

„Am văzut fetița stând pe aparatul de aer condiționat. M-am rugat să ajung la timp ca s-o prind. Nu sunt un erou. Orice om ar fi făcut la fel”, povestește St. Bernard.

Momentul terifiant a fost înregistrat de alt vecin aflat în blocul de vis-a-vis, iar martorii au povestit că fetița, care suferă de autism, cânta și dansa pe aparatul de aer condiționat, pe care mama ei îl cumpărase recent.

„Keyla este bine. N-are nici măcar o zgârietură. Acel bărbat a prins-o. Este un miracol”, spune mama fetiței, care nu a dorit să fie filmată și spune că în niciun caz nu și-a neglijat copilul.