Urmarirea dintre hoti si bodyguarzii lui Becali! (Video)

Apropo.ro / 03.04.2009, 14:46
Urmarirea dintre hoti si bodyguarzii lui Becali! (Video)
Vezi imaginile surprinse de camerele de supraveghere, cu bodyguarzii lui Gigi Becali, urmarind hotii!

Vezi imaginile surprinse de camerele de supraveghere, cu bodyguarzii cu Gigi Becali, urmarind hotii!

Ulterior, pornind de la masina gasita abandonata la locul incidentului, dar si de la inregistrarile unor camere video de supraveghere aflate in zona, politistii au reusit sa identifice cele trei persoane ridicate de bodyguarzii lui Becali.

Suspectati ca are face parte dintr-o grupare de hoti de masini, cei trei au fost chemati pentru audieri la Politia Capitalei. Potrivit declaratiilor lor, in noaptea in care au fost sechestrati ar fi primit un telefon de la niste cunostinte care le-ar fi spus ca vor sa vorbeasca cu ei in legatura cu furtul unei masini. Intalnirea ar fi urmat sa aiba loc in zona Stadionului Dinamo. Ajunsi in apropierea locului de intalnire, cei trei spun ca ar fi observat mai multe masini de teren in zona. Ei s-au speriat si au incercat sa se indeparteze in viteza. Masinile de teren ar fi pornit in urmarirea lor, cursa desfasurandu-se in directia Pietii Victoriei.

Surse judiciare spun ca doi dintre membrii grupului ar fi incercat sa scape sarind din mers din masina, insa bodyguarzii ar fi reusit sa-i prinda. Masina condusa de cel de-al treilea membru al gruparii si-a continuat deplasarea, insa a fost blocata de masinile de teren in apropierea Bulevardului Titulescu. Aici, camerele de supraveghere ar fi surprins momentul in care soferul masinii ar fi coborat si, ulterior, ar fi fost urmarit, alergat si imobilizat de bodyguarzi. Ceea ce nu se stie inca exact, este daca momentul in care acesta ar fi fost impuscat in picior a fost sau nu inregistrat de camera.

Apel 112, martor la incident

 

Mai multe detalii despre arestarea lui Gigi Becali, pe Infosport.ro.

Sursa foto: Gandul.info