„Urmasul lui Hagi” joaca la Steaua (Prosport)

Apropo.ro / 23.02.2009, 08:08
Steaua cauta de ani buni un jucator exponential, un mijlocas care sa organizeze jocul si sa fie capabil sa decida un meci de unul singur, scrie Prosport.

Steaua cauta de ani buni un jucator exponential, un mijlocas care sa organizeze jocul, care sa inventeze o actiune personala si sa fie capabil sa decida un meci de unul singur.

Plesan, Dayro Moreno, poate chiar Andrei Ionescu pareau candidatii din actualul lot pentru acest post deosebit de important pentru echipa, dar si pentru suporteri.

Surpriza ar putea veni insa de la Steaua II, acolo unde joaca un tanar care abia a implinit 18 ani: Alexandru Lazar. Cand avea numai 16 ani, Hagi l-a chemat la echipa mare si le-a spus prietenilor ca vede in Alex un urmas al sau. „Regele“ le-ar fi zis atunci unor apropiati ca acest fotbalist nu trebuie sa mai plece din lotul echipei mari. Dupa despartirea de Steaua, tineri precum Lazar sau Bicfalvi au cam pierdut contactul cu prima echipa.

Noua politica a lui Gigi Becali, care spune ca este decis sa nu mai investeasca in transferuri costisitoare de jucatori, i-a facut pe oficiali sa se uite cu mai multa atentie in propria ograda. Asa a fost redescoperit Alexandru Lazar, de la Academia de Fotbal a ros-albastrilor.

Mai multe detalii despre Alexandru Lazar, pe Prosport.ro

Sursa foto: Prosport