Urmatoarea generatie de Kinect ti-ar putea citi pe buze

Apropo.ro / 29.11.2011, 13:28
Urmatoarea generatie de Kinect ti-ar putea citi pe buze
O publicatie de jocuri online, Eurogamer, a declarat despre Microsoft Kinect 2 ca va fi atat de performant incat va putea sa citeasca pe buze si sa detecteze cand jucatorii sunt nervosi.

„Kinect 2 va fi atat de puternic incat va permite jocului sa citeasca pe buze, sa detecteze cand jucatorii sunt nervosi si sa determine catre ce directie se uita. Kinect 2 va putea urmari intensitatea, modularea vocii si diverse caracteristici faciale pentru a masura stari emotionale diferite”.

Aceasta este descrierea facuta de catre site-ul Eurogamer, publicatie online dedicata jocurilor video, viitorului modul pentru Xbox de la Microsoft, Kinect 2.

Asteptat sa se lanseze in 2012, noul hardware Kinect care va fi compatibil cu Windows, va putea monitoriza in adancime la o rezolutie mult mai mare decat cea actuala de 230×240 pixeli si va putea inregistra gesturi de la distante incepand cu 60 de cm, fata de limita actuala de 1,8 m la 2,4 m.

Aceste imbunatatiri ale limitelor senzorului sunt bine primite insa mult mai interesant va fi sa vedem cum Kinect 2 va reactiona asupra jucatorilor nervosi care injura si care isi schimba foarte des expresiile faciale.