Următorii „Eroi de sacrificiu” ar putea fi Clint Eastwood, Nicolas Cage și Harrison Ford

De: Marian Andrei / 14.08.2012, 17:40
Următorii
Avi Lerner, producătorul francizei, a dezvăluit într-un interviu recent planurile pentru următorul film din seria "The Expendables", spunând că în acel lungmetraj vor apărea nume mari de la Hollywood.

„L-am abordat pe Clint Eastwood, propunându-i să devină unul dintre băieții din film, avem în vedere un rol pentru el. Discutăm și cu Harrison Ford. Vă mai dau un nume mare, îl avem deja pe Nicolas Cage, care va juca unul dintre personaje”, a declarat Avi Lerner, care a adăugat că în noul film ar putea juca și Wesley Snipes, „după ce va ieși din închisoare”.

Sylvester Stallone, cel care a produs și regizat filmul de acțiune „The Expendables/ Eroi de sacrificiu„, i-a avut ca parteneri, în primul film din serie pe Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture și pe Mickey Rourke. Pentru al doilea film din serie, Stallone i-a convins să i se alăture pe Liam Hemsworth, Jean Claude Van Damme și Chuck Norris.

Premiera mondială a celui de-al doilea film din serie va avea loc azi, la New York, și va ajunge pe marile ecrane din România pe 31 august.