Urmează zile negre pentru Mariah Carey! Fostul soţ vrea să spună adevărul despre căsnicia lor (Video)

Apropo.ro / 27.12.2014, 14:13
Urmează zile negre pentru Mariah Carey! Fostul soţ vrea să spună adevărul despre căsnicia lor (Video)
Anul 2014 nu a fost deloc un an fericit pentru Mariah Carey. După despărţirea de rapperul Nick Cannon, cu care are doi copii, Mariah Carey a aflat mai multe despre infidelităţile fostul soţ care urmează să aibă un alt copil cu o altă femeie. Şi mai mult decât atât, Nick se pregăteşte să spună adevărul despre Mariah.
Conform celor de la TMZ, un producător apropiat lui Nick Cannon a dezvăluit faptul că viitorul album al rapperului va conţine şi câteva melodii care vor scoate la iveală lucruri mai puţin plăcute despre Mariah Carey. Aceeaşi sursă a afirmat că materialul înregistrat va fi controversat prin natură lui. 
  
Pe de altă parte, Mariah n-a scos un cuvânt despre această despărţire şi nici despre această veste, însă rămâne de văzut dacă acest gest al fostului soţ va dezgropa securea războiului între cei doi. În trecut, cântăreaţa a mai fost subiectul unei „răzbunări” muzicale, dacă luăm în considerare melodia lui Eminem „The Warning” de acum câţiva ani, care o descria pe vestită cântăreaţa că pe o femeie promiscuă.