Ursul ia masa la pizzerie (Video)

De: Marian Andrei / 05.10.2011, 14:00
Ursul ia masa la pizzerie (Video)
Este greu de spus ce este mai surprinator in clipul urmator: faptul ca un urs mananca "manierat" intr-o pizzerie sau faptul ca spectatorii se amuza, in loc sa fuga sa-si salveze vietile.

Clientii aflati acum cateva zile in localul Tonny’s Pizza, din statiunea Whistler, echivalentul canadian al celebrei statiuni Aspen din Colorado, au avut parte de un spectacol neobisnuit: un urs brun infometat a patruns in pizzerie si s-a servit fara jena din produsele aflate la fata locului.

Una dintre cele doua angajate care erau de serviciu in acea seara povesteste ca, in jurul orei 19.30, a auzit zgomote venind dinspre tomberoanele de gunoi aflate in spatele localului. Pana sa apuce sa se dumireasca, ursul a intrat in bucatarie, s-a indreptat direct spre locul unde se aflau pizzele gatite si a inceput tacticos sa manance. La auzul tipetelor fetelor, clientii au venit sa vada ce se intampla si, surprinzator, s-au apucat sa fotografieze si sa fimeze ursul care se invitase singur la masa. Cel mai glumeti dintre clienti i-a recomandat ursului sa lase si bacsis, inainte de a pleca.

Ursul a dat iama in pizzerie de pe tare.ro

Dupa ce a infulecat tacticos patru pizze in jumatate de ora, ursul a plecat linistit pe unde a venit. Angajatele pizzeriei au mai povestit ca ursul nu a facut niciun fel de stricaciune, in afara unui tomberon de gunoi, ba mai mult, se pare ca i-a placut atat de mult mancarea, incat a incercat sa revina de doua ori in acea noapte, fara noroc insa, pentru ca localul se inchisese.