Urzica de Presa – Mona Musca este prima femeie politician care isi pune silicoane!

Apropo.ro / 18.08.2008, 12:37
Din Gandul.info aflam ca Mona Musca este decisa sa reintre in politica. Cand era mai tanara, Mona arata destul de sexy...

Din Gandul.info aflam ca Mona Musca este decisa sa reintre in politica. Cand era mai tanara, Mona arata destul de sexy, fapt care explica probabil cum a reusit sa ii convinga pe baieti sa nu dezvaluie aproape 20 de ani cum arata ea cad isi punea peruca de securista si-i ademeneasca pe studentii straini in jocuri cu mai multi parteneri decat lasa Mona sa se inteleaga. Acum insa, cand farmecele i s-au mai lasat spre buric iar fardul securist nu mai e ce-a fost, Mona se vede nevoita sa apeleze la silicoane. O pereche de silicoane si-un botox vor face minuni in prostirea alegatorilor din Moldova, care vor crede ca o trimit de fapt in Parlament pe o Madonna mioritica. Mai multe stiri si comentarii in editia de astazi a “Urzicii de presa”.

“Urzica de presa” este o revista a presei relaxanta si amuzanta, special gandita pentru cei care nu-si permit pauze mai lungi de 5 minute. “Urzica de presa” cu scriitorul Kiki Vasilescu este prima emisiune video zilnica (apare de luni pana vineri la pranz) difuzata exclusiv pe internet.