Urzica de presa: Pietonii sunt spaima soselelor

Apropo.ro / 20.08.2008, 12:40
Din Mediafax.ro vine cea mai importanta stire a zilei cu privire la securitatea vietii in Romania: pietonii au inceput sa fie amendati la greu.

Din Mediafax.ro vine cea mai importanta stire a zilei cu privire la securitatea vietii in Romania: pietonii au inceput sa fie amendati la greu. Politia in sfarsit a gasit cauza care a transformat soselele din Romania in cel mai mare abator european. In curand, pietonilor li se va impune o taxa de utilizare a trotuarelor si li se va interzice sa foloseasca in exces trecerile de pietoni.

Eventual, intr-un final luminos, doar soferii vor mai avea dreptul sa ocupe functii publice si sa voteze, iar pietonii vor fi poftiti cu eleganta sa se care din tara asta preaminunata. Mai multe stiri si comentarii in editia de astazi a “Urzicii de presa”.

“Urzica de presa” este o revista a presei relaxanta si amuzanta, special gandita pentru cei care nu-si permit pauze mai lungi de 5 minute. “Urzica de presa” cu scriitorul Kiki Vasilescu este prima emisiune video zilnica (apare de luni pana vineri la pranz) difuzata exclusiv pe internet.