Urzica de presa : Voyeurismul poate dauna sanatatii

Apropo.ro / 19.08.2008, 13:45
Mediafax.ro ne informeaza ca doi oameni care practicau traditionalul voyeurism permis de lege si tolerat de toata Europa - anume stateau la plaja in niste costume de plaja - au fost calcati de un mitocan dotat cu o masina de teren.

Mediafax.ro ne informeaza ca doi oameni care practicau traditionalul voyeurism permis de lege si tolerat de toata Europa – anume stateau la plaja in niste costume de plaja – au fost calcati de un mitocan dotat cu o masina de teren. Ca a sta la plaja e periculos pentru sanatate stiam de cand s-a zvonit pentru prima data despre cancerul de piele; insa aparitia noului microb, anume mitocanul cu masina de teren care nu da doi bani peste ce calca daca asta o da gata pe tipa din dreapta, incepe sa puna probleme de sanatate publica. Iar cum masinile de teren se ieftinesc pe zi ce trece din cauza ca americanii nu le mai cumpara pe motiv de criza petroliera ce-i arde la buzunar, e foarte posibil ca mitocania rutiera sa devina o problema nationala. Mai multe stiri si comentarii in editia de astazi a “Urzicii de presa”.

“Urzica de presa” este o revista a presei relaxanta si amuzanta, special gandita pentru cei care nu-si permit pauze mai lungi de 5 minute. “Urzica de presa” cu scriitorul Kiki Vasilescu este prima emisiune video zilnica (apare de luni pana vineri la pranz) difuzata exclusiv pe internet.