Usher s-a logodit cu managerul său

De: Carmen Ulian / 04.01.2015, 12:30
Usher s-a logodit cu managerul său
ântărețul american Usher a cerut-o în căsătorie pe partenera sa de viață, Grace Miguel, care îi este și manager. Cei doi au o relație din anul 2009.

Usher, pe numele său complet Usher Terry Raymond IV, în vârstă de 36 de ani, a devenit ținta interesului presei tabloide americane referitor la o posibiliă căsătorie, după ce prietena sa, care îi este și manager, Grace Miguel, a fost văzută purtând un inel de logodnă în timpul unei întâlniri cu artistul, în Miami, în perioada Crăciunului, potrivit contactmusic.com.

Informația privind cererea în căsătorie nu este însă o surpriză, Usher, care are o relație cu Grace Miguel din 2009, declarând recent că partenera sa l-a ajutat foarte mult la nivel personal, dar și profesional.

„Am o parteneră și un manager extraordinar. M-a ajutat într-unele dintre cele mai grele perioade din viața și cariera mea. Ea a reușit să mă ajute și să mă înțeleagă pe deplin. Nu doar ca dansator, ca artist sau ca interpret, ci și ca filantrop, ca om de afaceri și ca om”, a spus Usher într-un interviu pentru Billboard.

Citește mai multe detalii pe Mediafax