UTA, retragere iminenta! (Prosport)

Apropo.ro / 04.02.2009, 10:58
UTA, retragere iminenta! (Prosport)
Aradul este tulburat serios de problemele grave ale clubului UTA, care are sanse minime sa-si poata continua activitatea in campionat din cauza colapsului, Prosport.

Implicate activ mult prea tarziu in viata clubului fanion al Aradului, autoritatile locale au constatat ca, in absenta unui finantator care sa-si asume datoriile de circa doua milioane de euro, UTA nu-si poate continua parcursul in campionat. Se cauta solutii, dar toate exclud in acest moment varianta ramanerii in competitie.

Suma necesara numai pentru deblcoarea activitatii este de circa un milion de euro, dar echipa este deja descompusa, jucatorii risipindu-se prin tara, dar si in Ungaria, in cautarea altor locuri de munca. Autoritatile locale au deocamdata solutia falimentarii actualei societati, FCM UTA SA, infiintarea alteia care sa preia sigla si culorile si lipirea acesteia, printr-o fuziune in vara, de un club de liga secunda, dar varianta nici nu este agreata de suporteri, si este si aproape imposibil de realizat, in baza regulamentelor.

Mai multe detalii despre UTA, pe Prosport.ro.

 

Sursa foto: Prosport