V-o mai amintiţi pe Carmen Rădulescu? Ce bine arată cântăreaţa! – FOTO

De: Cătălina Matei / 16.12.2016, 15:03
V-o mai amintiţi pe Carmen Rădulescu? Ce bine arată cântăreaţa! - FOTO
Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Carmen Rădulescu vine să cânte, alături de Florin Ristei şi FreeStay, câteva dintre cele mai cunoscute refrene ale sale.

Am ales patru cântece compuse de Şerban Georgescu, melodii care întotdeauna vor reprezenta ceva pentru mine, pentru că ele m-au făcut cunoscută. Le cânt întotdeauna cu drag şi, dacă vom fi sănătoşi, le voi cânta şi peste încă 30 de ani. Este vorba despre “Vise uitate”, “O floare de astă-vară”, “Întoarce-teşi “Nu ştiu”, spune Carmen Rădulescu.

Cunoscuta artistă mărturiseşte că s-a simţit minunat pe scena de la „Te cunosc de undeva!”, emisiune a cărei telespectatoare fidelă este. “M-am simţit extraordinar pe scena de la “Te cunosc de undeva!”. De altfel, nu pierd nici o ediţie a emisiunii. În fiecare sâmbătă sunt acolo, în faţa televizorului. M-am bucurat să cânt împreună cu Florin, pe care-l ştiu din perioada când interpreta “Ea este Dana, colega mea” , îl admir foarte mult pentru evoluţia şi perseverenţa sa şi mi-ar plăcea să mai colaborăm”, mai spune aceasta.

Cum o vor primi juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan şi publicul pe Carmen Rădulescu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20.00, în ediţia “Te cunosc de undeva!” care va desemna finaliştii celui de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor. 

Tags: