Va avea Dinamo, în sfârșit, un stadion european?

De: Dragos Tanase / 09.08.2012, 17:20
Va avea Dinamo, în sfârșit, un stadion european?
Formula acționarială a lui Dinamo s-a modificatm, ieri, odată cu renunțarea lui Cristi Borcea și cooptarea lui Ionuț Negoiță (38 de ani) în cadrul conducerii administrative a clubului din șoseaua Ștefan cel Mare.

Omul de afaceri, care are și calitatea de sponsor pentru acceași echipă, prin hotelul pe care îl deține, a explicat cititorilor ProSport viziunea sa, planurile pe care le are în fruntea roș-albilor și cum crede el că un club ca Dinamo poate fi revitalizat într-un timp scurt.

Noul acționar susține că gruparea alb-roșie trebuie să-și valorifice la maximum capitalul de imagine pe care îl deține în rândul microbiștilor. „Construim o echipă puternică” este sloganul ales pentru noul proiect de la Dinamo. Printre planurile lui Negoiță se află și unul foarte așteptat de fanii dinamoviști: un stadion nou, la standarde europene!

Proiectul noului stadion Dinamo

Proiectul noului stadion Dinamo

Având un stadion depășit din toate punctele de vedere, cu doar 15.032 de locuri, fiind construit în 1951 și inaugurat în 1952, noul acționar al lui Dinamo vrea să demoleze arena din Ștefan cel Mare pentru a ridica un stadion modern.

Noul stadion Dinamo, în cifre:

– 17.000 de locuri ar putea avea noul stadion

– Maxim 20 de milioane euro ar putea costa noua arenă din Șoseaua Ștefan cel Mare

Citește un interviu cu Ionuț Negoiță, despre toate proiectele lui la Dinamo, pe Prosport.ro